benim kasamda sesli çalışıyor bir süre sonra alışırsın eğer anormal bir ses varsa müşteri hizmetlerini arabilirsin (Tabi açarlarsa xd)Yeni aldığım da sisyem 4 de fam sesi var bayaa var gibi ne kadar olması gerek normalde bi sorun olabilir mi
Rmp sini nerden düşüyoruz o kasadaısınıyorsa normaldir çok rahatsız ediyorsa istiyorsan rpm'ini düşürürsün
fanlar anakarta mı bağlı güç kaynağına mıRmp sini nerden düşüyoruz o kasada
Benimkiler henüz gelmedi ancak b450 s2h a bağlayıp yapabiliyormuyuz bilmiyorum sende varmıfanlar anakarta mı bağlı güç kaynağına mı
bende yok bilmiyorum eğer anakarta bağlanıyorsa biostan veya speedfan uygulamasından yapılabilirBenimkiler henüz gelmedi ancak b450 s2h a bağlayıp yapabiliyormuyuz bilmiyorum sende varmı
@epica59 @crazyreign @DonanımFikir bilgisi olan varmi ?bende yok bilmiyorum eğer anakarta bağlanıyorsa biostan veya speedfan uygulamasından yapılabilir
acmıyorlar geçen 35 DK bekledim en sonda ben kapatmadan kendi kapandı xdbenim kasamda sesli çalışıyor bir süre sonra alışırsın eğer anormal bir ses varsa müşteri hizmetlerini arabilirsin (Tabi açarlarsa xd)