Neler Yeni

Yardım HP victus 16 fan sorunu

Sebastian Szymanski

80+ Silver
0 RPM'e düşürmek önemli değil. Fanların normali, en düşük 1800 RPM Çalışıyor. Kaldı ki bu sessizlik açısından iyi bir değer. Eğer seste cızırtı, anormal bir şey yoksa, sizi rahatsız eden sesli çalışmasıysa buna yapacak bir şeyiniz yok. Alışmanız lazım. Kulaklık takıyorsanız fanlar duyulmaz zaten.
ders çalışırken takıyorum kulaklık bir şey dinlerken sorun yok ama bir şey dinlemiyorken rahatsız ediyor önerileriniz için teşekkür ederim hocam . ( şimdi gene başladı ses)
Mesaj otomatik birleştirildi:

0 RPM'e düşürmek önemli değil. Fanların normali, en düşük 1800 RPM Çalışıyor. Kaldı ki bu sessizlik açısından iyi bir değer. Eğer seste cızırtı, anormal bir şey yoksa, sizi rahatsız eden sesli çalışmasıysa buna yapacak bir şeyiniz yok. Alışmanız lazım. Kulaklık takıyorsanız fanlar duyulmaz zaten.
cızırtı,anormallik yok sadece öncesinde yoktu şimdi başladı diye rahatsızlık duydum
Mesaj otomatik birleştirildi:

'Fanlar otomatikte ise fanların içi toz dolduğu için sürekli çalıştırıp soğutma ihtiyacı duyuyordur' Hocam dediğim gibi tozlanma sesede etki eder içini açıp temizleyebilirsiniz veya servisine gönderip talep edebilirsiniz fakat laptop kullandığınız için 2 aya gene aynısı olacaktır.
önerileriniz için teşekkür ederim hocam dikkate alacağım

Top Bottom