Hocam ona bakmayın sisteme bazen çift koli olsa bile tek koli giriliyor. Merak etmeyin eksiksiz gelirKargoda tek adet olarak gozukuyor iste Tek kutu içinde mi acaba ayırmışlar ?
O monitör almıştı sanırımEvet ama dün sanırım biri fotograf atmıstı 2 kutu vardı ondan sormak istedim
Bundan korkuyorum ya 1 olarak gozukuyo kesin eksik yolladilar !bende 2 koli gozukuyor extra bısey almadım
Bana 2 kutu geldi kasa 1 kutuda idi bileşenler 1 kutudaZamanında DA2 Sistem almıştım
Bana da 1 kutuda gelmişti ve içinde kutular ve kasa ayrı kutu olarak geldi
Yani sanada böyle gelecek büyük ihtimal
Kankam gelsin bir merak etmez eksik olma imkanı yokBenim gibi 1 adet gozuken ama hepsi gelen varmi rica etsem soyleyebilirmi ?
Kanka sıkıntı etme gelince bakarsın ama eksik olmaz.Benim gibi 1 adet gozuken ama hepsi gelen varmi rica etsem soyleyebilirmi ?
Gelince beni etiketlemeyi unutma eksik mi geldi eksiksiz mi bunu beni etiketleyerek cevaplarsan çok sevinirim.Umarım eksiksiz gelir
Tamamdir fakat once kasa geliyor sanırım 2 kargo numarası oldu biri dagıtıma cıktı biri daha yeni işleme alındıGelince beni etiketlemeyi unutma eksik mi geldi eksiksiz mi bunu beni etiketleyerek cevaplarsan çok sevinirim.
Hangi müşteri hizmetlerini aradınızTamamdir fakat once kasa geliyor sanırım 2 kargo numarası oldu biri dagıtıma cıktı biri daha yeni işleme alındı
Ups 'in müsteri hizmetlerini aradımHangi müşteri hizmetlerini aradınız
Aga sen in ki geldimi Foto fln aticaktinUps 'in müsteri hizmetlerini aradım