da-sistem2 csgo fps cpu gpu

AjeosSi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
335
Normalde oyun oynayan birisi değilim sistemi test etmek için ücretsiz steamden cs go yükledim
ayarlar kısmı ekte
gpu kullanım %90larda sizcede çok kullanmıyormu
Post automatically merged:

cs gocu arkadaşlar sizce durum nedir iyi mi? kötümü

güncell

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    110.1 KB · Hit: 106
  • 2.webp
    2.webp
    85 KB · Hit: 109
  • 3.webp
    3.webp
    168.5 KB · Hit: 111
Son düzenleme:
Normalde oyun oynayan birisi değilim sistemi test etmek için ücretsiz steamden cs go yükledim
ayarlar kısmı ekte
gpu kullanım %90larda sizcede çok kullanmıyormu

cs gocu arkadaşlar sizce durum nedir iyi mi? kötümü

güncell
Gayet normal GPU kullanımı öyle oluyor zaten oyunlarda bu arada CPU sıcaklığında iyi %25 kullanıma göre stok fan sanırım ayar falan yaptın mı?

Gayet normal GPU kullanımı öyle oluyor zaten oyunlarda bu arada CPU sıcaklığın çok iyi ayar falan mı yaptın yoksa soğutucu mu var?
basit işlemci fanı var fabrikanın gönderdiği stock fan diyorlar sanırsam
cpu sicakligi biosta boştayken 53
ryzen 5 3600
rx 5600 xt ekran kartı

basit işlemci fanı var fabrikanın gönderdiği stock fan diyorlar sanırsam
cpu sicakligi biosta boştayken 53
ryzen 5 3600
rx 5600 xt ekran kartı
İşlemci sıcaklığında çok sorun yaşayan var normal bir şey zaten stok fanlar kötü oluyor. Oyun oynayacaksn hiç bir oyun yüzde yüz kullanmıyor işlemciyi bu yüzden o taraftanda sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

fpsler gayet normal
İşlemci sıcaklığında çok sorun yaşayan var normal bir şey zaten stok fanlar kötü oluyor. Oyun oynayacaksn hiç bir oyun yüzde yüz kullanmıyor işlemciyi bu yüzden o taraftanda sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

GPU'yu çok kullanıyor bildiğim kadarıyla bu ekran kartının işlemcisi diye geçiyor GPU
%90 92 98 arada 85 lere düşüyor csgode, fpsde 240-370 arası değişiyor bulunduğum konuöa göre

GPU'yu çok kullanıyor bildiğim kadarıyla bu ekran kartının işlemcisi diye geçiyor GPU
%90 92 98 arada 85 lere düşüyor csgode, fpsde 240-370 arası değişiyor bulunduğum konuöa göre
benim 1660 o kadar yükse gpu yüzdesiyle çalışmıyor cs go amd uyumlu bir oyun olduğu için öyle e haliyle benim nvidia kart düşük fps veriyor.

GPU da hiç sıkıntı yok dostum. CPU da ısı sorunu yaşamaya çalış yeterli.

benim 1660 o kadar yükse gpu yüzdesiyle çalışmıyor cs go amd uyumlu bir oyun olduğu için öyle e haliyle benim Nvidia kart düşük fps veriyor.
Değerlerin normal ekran kartı zaten en az %95 civarında çalışması sağlıklı. Seninki az bile.
gpuyu ne kadar yüksek olarak kullanırsa sistem o kadar iyi mi? oluyor anladığım kadarıyla
ben şöyle düşünüyordum ne kadar yüksek değer verirse ekran kartını o kadar zorluyor!

GPU da hiç sıkıntı yok dostum. CPU da ısı sorunu yaşamaya çalış yeterli.
ben aslında knight oynuyorum 15 yıllık eski bir oyun sistem gereksinimlerine baktığımda pentium diyor eski bir işlemci ile oynanıyor
da-sistem2 ile oyuna girdiğimde çok düşük fps aldım

Sistemi daha kurmadım ama adamın tekide lolde 20 fps alıyormuş? Sıkıntı mı var sistemlerde bunlar doğrumu ?

gpuyu ne kadar yüksek olarak kullanırsa sistem o kadar iyi mi? oluyor anladığım kadarıyla
ben şöyle düşünüyordum ne kadar yüksek değer verirse ekran kartını o kadar zorluyor!

ben aslında knight oynuyorum 15 yıllık eski bir oyun sistem gereksinimlerine baktığımda pentium diyor eski bir işlemci ile oynanıyor
da-sistem2 ile oyuna girdiğimde çok düşük fps aldım
Gpu kullanımı oyununa göre değişir bi sıkıntı yok merak etmeyin :)

Geri