Uygâr
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,556
Anakart kutusunun içindenVidayı nerden buldun? Bende de bir başka kasa var kasayla beraber ekran kartı sabitleme vidası gelmedi
Anakart kutusunun içindenVidayı nerden buldun? Bende de bir başka kasa var kasayla beraber ekran kartı sabitleme vidası gelmedi
Monitör ile deneme şansınız varmı? Belki TV ile alakalı bir sorundur.değiştirdim sonra bide öyle deniyim dedim
Kanka monitör vga. Önceden donüştürücü almıştım çalışmadı geri kargoladım.Şimdi tekrar bakıcam buralarda varmı dönüştürücüMonitör ile deneme şansınız varmı? Belki TV ile alakalı bir sorundur.
hdmi ı anakarta bağlamışsın ekran kartına tak onudeğiştirdim sonra bide öyle deniyim dedim
Tv ile alakalı olsa ps4 çalışmazdıMonitör ile deneme şansınız varmı? Belki TV ile alakalı bir sorundur.
Evet yukarıda da birisi öyle demiştiSaçma ama TV de açılmama sebebi işletim sistemi olmadığı için olabilir mi?
İlk önce ekran kartındaydı bide böyle deniyim dedimhdmi ı anakarta bağlamışsın ekran kartına tak onu
anakarttan görüntü alamazsınTv ile alakalı olsa ps4 çalışmazdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet yukarıda da birisi öyle demişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlk önce ekran kartındaydı bide böyle deniyim dedim
Herşeyi teker teker kontrol et. Özellikle ekran kartını tam ve düzgün taktığından emin ol.anakarttan görüntü alamazsın
GPU güç girişlerini vs vsBilmediğim için deniyim dedim
Benim de öngürülen tarih çarşambayı gösteriyornormalde benimki de bu gün gelebilrdi ama ilçede olduğum için ve ilçede ups kargo şubesi bulunmadığı için, sadece belirli günlerde gönderilen kargolardan dolayı kargoya cuma günü ulaşabilcem. Nasip olursa...