DA-SPRING SİSTEM ALINIR MI ?

Bence bu fiyata daha iyisi imkansız gibi bişey.

Ram - 6400 mhz cl32 - mükemmel
Kasa & psu - mükemmel
Gpu - mükemmel
Ssd - Gayet yeterli daha iyisini aramazsın
İşlemci - 7500f olsa iyi olurdu ama indirimli sistem olma sebeplerinden biri intelin anlaşması. 2.7 k farkla 225kf de alınabilir yetersiz olduğunu düşünürsen.
Soğutucu - 300 tl farkla 6 bakır boru fsp al geç
Anakart - Özelleştirme seçenekleri pahalı ama bu anakartı da rahatlıkla kullanabilirsin.

Özetle : Kesinlikle alınır bu parçaları tek tek topladıgın senaryoda 85 k gibi bir fiyat çıkıyo aradaki fiyat farkıyla kulaklığı , monitörü , mouse , klavye ve diğer bileşenlerini çözebilirsin. Bana göre asla kaçırılmaması gereken bir sistem Abdullah eskisi kadar uygun fiyatlı hazır sistem toplamıyor sitelerle yılda 2-3 en fazla muhtemelen bu sistem de 1 günden fazla bu fiyatta kalmaz stok olacağını sanmıyorum.
Post automatically merged:

Yani 62 k ya hem 5070 hem 16x2 ram ( en iyi frekans değeriyle ) hem 1 Tb ssd bulman parça krizinde mümkün değil. Üstelik diğer parçalar da olabilecek en iyi şekilde seçilmiş hiç özelleştirme yapmadan dahi alsan sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Özelleştirme yapsan da en fazla işlemci ve soğutucu değişirsin o da 3 k. Kaçırmanızı önermem 62 k fiyata değil 32 ram ve 1 Tb ssd, 16 ram ve 512 koyuyolar sistemlere.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
İşlemcinin 20MB önbelleği sorun çıkartır mı ? 32MB olan birçok sistem var ama bu sistemin işlemcisi özelleştirilmiyor.

Kasa & psu - mükemmel
Gpu - mükemmel
İşlemci - 7500f olsa iyi olurdu ama indirimli sistem olma sebeplerinden biri intelin anlaşması. 2.7 k farkla 225kf de alınabilir yetersiz olduğunu düşünürsen.
Anakart - Özelleştirme seçenekleri pahalı ama bu anakartı da rahatlıkla kullanabilirsin.

Özetle : Kesinlikle alınır bu parçaları tek tek topladıgın senaryoda 85 k gibi bir fiyat çıkıyo aradaki fiyat farkıyla kulaklığı , monitörü , mouse , klavye ve diğer bileşenlerini çözebilirsin. Bana göre asla kaçırılmaması gereken bir sistem Abdullah eskisi kadar uygun fiyatlı hazır sistem toplamıyor sitelerle yılda 2-3 en fazla muhtemelen bu sistem de 1 günden fazla bu fiyatta kalmaz stok olacağını sanmıyorum.

Yani 62 k ya hem 5070 hem 16x2 ram ( en iyi frekans değeriyle ) hem 1 Tb ssd bulman parça krizinde mümkün değil. Üstelik diğer parçalar da olabilecek en iyi şekilde seçilmiş hiç özelleştirme yapmadan dahi alsan sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Özelleştirme yapsan da en fazla işlemci ve soğutucu değişirsin o da 3 k. Kaçırmanızı önermem 62 k fiyata değil 32 ram ve 1 Tb ssd, 16 ram ve 512 koyuyolar sistemlere.
Parçaların marka modelini yazmayıp mükemmel yazma da yeni moda herhalde

Parçaların marka modelini yazmayıp mükemmel yazma da yeni moda herhalde
Fiyat mükemmel gözüksün diye yapmış

Kasa & psu - mükemmel
Gpu - mükemmel

Vatan 245 kf 1 tb ssd sistemi 55 e satti bu sistemin ona göre artısı 16 GB ram ekstra var vatandakine de eklersen aşağı yukarı bu fiyata gelecekti çok ta mükemmel değil

Stoklar bitmeden almak isterim, sadece işlemcisine takıldım 20MB veya yükseltilse bile 24-30MB bandında kalıyor . Çünkü bir başka masaüstü bilgisayarımda Ryzen 5 5600 kullanıyorum 32MB çok iyi kullanım sunuyor. İntel tarafında ise cimri önbellek sorunu yüzünden vazgeçebilirim.

Vatandaki daha iyiydi ram fiyatları gittikçe düşüyor şuanlık 16gb üzmez hem.
Daha sonra 5-6kya 16gb ramler füşünce takarsın mis gibi olur

Fiyat iyi değil normal bir fiyat

Vatandaki daha iyiydi ram fiyatları gittikçe düşüyor şuanlık 16gb üzmez hem.
Daha sonra 5-6kya 16gb ramler füşünce takarsın mis gibi olur

Fiyat iyi değil normal bir fiyat
Link atabilir misin

Stoklar bitmeden almak isterim, sadece işlemcisine takıldım 20MB veya yükseltilse bile 24-30MB bandında kalıyor . Çünkü bir başka masaüstü bilgisayarımda Ryzen 5 5600 kullanıyorum 32MB çok iyi kullanım sunuyor. İntel tarafında ise cimri önbellek sorunu yüzünden vazgeçebilirim.
İntelin yapısı AMD den farklı, aynı şekilde değerlendirmek saçma olur. Ona bakarsak intelde de mimarisi gereği AMD den kat kat fazla L2 önbellek var yani, hatta L3 önbellekten fazla L2 var 20MB L3 + 22MB L2 toplam 42MB var 225F için. AMD R5 işlemcilerde 32MB L3 + 6MB L2 var.

Biri birinden iyi demek gibi bir amacım yok sadece yapıları farklı.

60 serisi kartlar ocak ayinda geliyor. O nedenle bu kadar pahali sisteme para vermeye gerek yok. Amd de rdna5 e gececek yeni kartlari gelecek. Bu paralara gelecek ocak subat aylarinda cok daha teknolojik ray reconstruction ve yapay zekada cigir acacak ozellikte urunler alinabilecekken bu kadar yuksek fiyatlari vermeye gerek yok. Zaten intelin yeni islemcileri cok ucuz ve amd rekabet icin yine haziran ayinda fiyat kirimina gidecek. Su an giris seviyesi harici urunler sadece zarar ettirir

Geri