Evet5600G' den mi? Sen 5600G satıp 11400f almıyacak mısın
Evet5600G' den mi? Sen 5600G satıp 11400f almıyacak mısın
E yap o zaman iyi fiyata satıyodun sen bende okey sat geç dedim zaten yanlış hatırlamıyorsam. Normalde pek uğraşmaya değmez de.
Hocam 3 4 defa söylemeden kafalarına yatmıyor insanların. Önce buradan soracak sonra konu açacak orada soracak sonra bir süre geçecek tekrar buradan soracak yine süre geçecek yine soracak derkeee @Tyler Durden12 kişisinin yaptığına dönecek iş. En azından arkadaş 1 sene önceki mavi ekranını sormayacaktırda rahatız en azından.E yap o zaman iyi fiyata satıyodun sen bende okey sat geç dedim zaten yanlış hatırlamıyorsam. Normalde pek uğraşmaya değmez de.
benim gibi biri var galiba ben etiket aldığıma göreHocam 3 4 defa söylemeden kafalarına yatmıyor insanların. Önce buradan soracak sonra konu açacak orada soracak sonra bir süre geçecek tekrar buradan soracak yine süre geçecek yine soracak derkeee @Tyler Durden12 kişisinin yaptığına dönecek iş. En azından arkadaş 1 sene önceki mavi ekranını sormayacaktırda rahatız en azından.
ve lütfen beni etiketlemeyinizHocam 3 4 defa söylemeden kafalarına yatmıyor insanların. Önce buradan soracak sonra konu açacak orada soracak sonra bir süre geçecek tekrar buradan soracak yine süre geçecek yine soracak derkeee @Tyler Durden12 kişisinin yaptığına dönecek iş. En azından arkadaş 1 sene önceki mavi ekranını sormayacaktırda rahatız en azından.