Evet netkargo ile geldiNet kargoyla mı geldi hocam
Driverlarini kur, anakarttan xmpsini aç. Armory crate hakkında bilen birisi yorum yaparsa iyi olur ben yüklüyorum onu. Userbenchmark çalıştırabilirsin bi problem var mi performansında diye. Problem çıkmadığı sürece mavi ekran vs. Bence sorun yoktur. Memtest falan yapılabilir ama problem yaşamadığın sürece gerek yok benceBana da bugün geldi ve evet sistem kurulu. Benim de bir sorum var, yapmam gereken bir şey var mı? İlk sistemim, yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
Hocam ilk bios güncellemesi yapacaksınız sonra ramler in frekansını arttıracaksınız birde Windows 11 e geçmeyi planlıyorsanız tpm yi 2.0 yapmanız lazımBana da bugün geldi ve evet sistem kurulu. Benim de bir sorum var, yapmam gereken bir şey var mı? İlk sistemim, yanlış bir şey yapmak istemiyorum.
Hocam kaç günde geldi kargoya verildikten sonra hemen geldi mi benimde bugün kargoya verilmiş sabaha kadar dağıtım merkezine ulaşır yarında gelir diye tahmin ediyorumEvet netkargo ile geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Driverlarini kur, anakarttan xmpsini aç. Armory crate hakkında bilen birisi yorum yaparsa iyi olur ben yüklüyorum onu. Userbenchmark çalıştırabilirsin bi problem var mi performansında diye. Problem çıkmadığı sürece mavi ekran vs. Bence sorun yoktur. Memtest falan yapılabilir ama problem yaşamadığın sürece gerek yok bence
Hangi windows sürümü ile geliyor pro mu home mi?benimki geldi bugün win 10 deneme sürümü ile geliyor
win10 proHangi windows sürümü ile geliyor pro mu home mi?
Aksam verdiler diğer gün öğlen geldiHocam ilk bios güncellemesi yapacaksınız sonra ramler in frekansını arttıracaksınız birde Windows 11 e geçmeyi planlıyorsanız tpm yi 2.0 yapmanız lazım
Hocam kaç günde geldi kargoya verildikten sonra hemen geldi mi benimde bugün kargoya verilmiş sabaha kadar dağıtım merkezine ulaşır yarında gelir diye tahmin ediyorum
Bios güncellemesi yapıp göndere de bilirler o kadar kritik değil bence (eğer ciddi bir güncelleme yapmadılarsa). Her şey sıkıntı çıktıkça çözülür bence. Çalışan sisteme dokunmucan hacı@cemox35 @yigit yusuf80 öncelikle çok teşekkür ederim. Şu an elimde olan flashın temizliğinden emin değilim o yüzden yarın yeni bir flash alıp bios güncellemesini yapacağım. Haliyle biostaki diğer işlemleri de beraber halledeyim. Cahilliğimi maruz görün ama ben yıllardır macbook kullandığım için çok bilmiyorum, şimdi ben istediğim programları indirsem bunları yapmadan bir sıkıntı olur mu? Ya da yarın bunları yaptığımda o programlar silinir/sıfırlanır mı?
Aslında doğru çünkü ben bios kısmında mahvedebilirim bunu 2021 sürümü aslında yenisi iyi olur ama 5600g yi destekliyor (ki çalışıyor yani) şimdilik dursun eğer acelesi yoksa?win10 pro
Aksam verdiler diğer gün öğlen geldi
Bios güncellemesi yapıp göndere de bilirler o kadar kritik değil bence (eğer ciddi bir güncelleme yapmadılarsa). Her şey sıkıntı çıktıkça çözülür bence. Çalışan sisteme dokunmucan hacı
Mağazadan satın aldım mağazada 100 tl ye windows deneme sürümüyle birlikte almak ister misiniz diye soruyorlar ama internetteki sistemi bilmiyorum onun da isteğe bağlı olması lazımArkadaşlar da v4.5 sistemi satın aldım Windows deneme sürümü kurulu geliyor diye biliyordum forumda birkaç kişi de öyle demişti itopyaya mail attığımda sistemler freedos olarak gönderilmektedir dedi da v4.5 sistemi alan arkadaşlar siz itopyayı aradınızmı yoksa aramadan mı Windows deneme sürümü kurulu geldi
Büyük ihtimal sisteminiz gelmiştir ama yine de bilgilendirici olması amacıyla yazdımMağazadan satın aldım mağazada 100 TL ye windows deneme sürümüyle birlikte almak ister misiniz diye soruyorlar ama internetteki sistemi bilmiyorum onun da isteğe bağlı olması lazım