DA-V4 Kasma Sorunu

RealJammy

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba, yaklaşık 1 yıl kadar önce " İtopya.com " üzerinden " Donanım Arşivi V4 " sistemini aldım, Windows ve Driver'ların hepsini kendim kurdum ( İlk defa ) ama şu 2 ay içerisinde CS:GO'da yaklaşık olarak 300 FPS alan bilgisayarım şu an 150 FPS alıyor, kasmalar ve donmalar oluyor, PUBG'de eskiden Ultra ayarlarda 0 kasma ile oynarken şu an kasmaktan oynanmıyor. @Abdullah Hacıgül :( :( :(

Sistem Özelliklerim:

İşlemci ➤ AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz

Ekran Kartı ➤ MSI Radeon RX580 Armor 8 GB OC

Anakart ➤ MSI B450M PRO - VDH Plus M.2

RAM ➤ Corsair Vengeance 16 GB (2x8) RAM

Kasa ➤ Thermaltake V200 TG RGB Gaming Kasa

PSU ➤ Thermaltake 600W 80+ PSU

SSD ➤ ADATA 240 GB SSD

Piyasa Adı ➤ DA-V4 (Donanım Arşivi V4)

arkaplanda çalışan uygulamaları durdurabilirsin.

Ekran kartı güncelleme ile alakalı olabilir farklı sürüm dene

csgoda fpsler düştü bi tane aya otomatik yüksekde olduğu için
bende v4 kullanıyorum hiç bir oyunda kasma hissetmedim rdr2 ve metro exodus bile oynadım

Ekran Kartı Drivlerları ve BIOS Güncel Aynı Zamanda CS:GO Ayarlarımda Çok Düşükte

Teknik bilgi olarak değilde tecrübe olarak söyleyeyim. Depolama alanı ne kadar doluysa PC o kadar performans düşüyor. Onun için depolama alanını biraz büyük tutalım.
(Teknik bir Bilgi değildir )

driverları güncel tut . arkadaşın dediği gibi 240 çabuk dolar kırmızı olmasın disk aşırı yavaşlatıyor ssd olunca.

Merhaba, yaklaşık 1 yıl kadar önce " İtopya.com " üzerinden " Donanım Arşivi V4 " sistemini aldım, Windows ve Driver'ların hepsini kendim kurdum ( İlk defa ) ama şu 2 ay içerisinde CS:GO'da yaklaşık olarak 300 FPS alan bilgisayarım şu an 150 FPS alıyor, kasmalar ve donmalar oluyor, PUBG'de eskiden Ultra ayarlarda 0 kasma ile oynarken şu an kasmaktan oynanmıyor. @Abdullah Hacıgül :( :( :(

Sistem Özelliklerim:

İşlemci ➤ AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz

Ekran Kartı ➤ MSI Radeon RX580 Armor 8 GB OC

Anakart ➤ MSI B450M PRO - VDH Plus M.2

RAM ➤ Corsair Vengeance 16 GB (2x8) RAM

Kasa ➤ Thermaltake V200 TG RGB Gaming Kasa

PSU ➤ Thermaltake 600W 80+ PSU

SSD ➤ ADATA 240 GB SSD

Piyasa Adı ➤ DA-V4 (Donanım Arşivi V4)
kardeşim unlost izle yeni güncelleme gelmiş sanırım düzeltilcekmiş 1 2 haftaya merak etme eski haline dönecek:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,897
Üyeler
190,116
Son üye
bana yardım edin
Geri