DA-V5 VALORANT PERFORMANSI

soukoko

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar merhaba yeni sistemi ben de aldım fakat monitör değişikliği yaptığım için test edemedim YouTube ve Google üzerinde de aradım fakat herhangi bir sonuca maalesef ulaşamadım, sistemin valorant performansı nasıl fps kaça düşüyor? ortalama kaç vs?

Arkadaşlar merhaba yeni sistemi ben de aldım fakat monitör değişikliği yaptığım için test edemedim YouTube ve Google üzerinde de aradım fakat herhangi bir sonuca maalesef ulaşamadım, sistemin valorant performansı nasıl fps kaça düşüyor? ortalama kaç vs?
Valla bende aşırı merak ediyorum bende monitör aldım 165 Hz 1 MS Acer 1400 e o gelsin test edicem kasa yatıyor şuan

HAAHAHAHAJJASJSJDK aynı monitörü almışız
:D bari ekleşinde valoda takım kurarsınız.

Ekler

• 4836E676-B91E-4D48-B20E-764A9FBBEB69.jpeg
    4836E676-B91E-4D48-B20E-764A9FBBEB69.jpeg
    41.2 KB · Hit: 58
Valla bende aşırı merak ediyorum bende monitör aldım 165 Hz 1 MS Acer 1400 e o gelsin test edicem kasa yatıyor şuan
sistemin valorant performansı beklentilerimin altında açıkcası umutlarımı kırdı sizde durumlar nasıl deneyebildiniz mi

sistemin valorant performansı beklentilerimin altında açıkcası umutlarımı kırdı sizde durumlar nasıl deneyebildiniz mi
Zaten monitör 165 hz FPS 165 in altına düşmüyor. Fazlasını alsan da bir şey farketmez

ben mi bir şeyi yanlış yaptım anlamadım ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten monitör 165 hz FPS 165 in altına düşmüyor. Fazlasını alsan da bir şey farketmez
öncelikle monitörü 144 hz ile değiştim ve fark ettiyseniz kurduğum cümle "ÇOĞUNLUKLA MONİTÖR İÇİN GEREKEN FPS'İN ALTINDA..."
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 1650,i3 den ne bekliyorsunuz ki?
Buraya da attığım aynı parçalarla yapılan testten sonuçlar çok farklı ona anlam veremiyorum

Geri