DA-V6 2.El Satıcıların Fırsatçılığı

Kimsenin ticaretine karisilmaz adam denk getirmiş almış ihtiyacı var üç beş kar olsun diye satar almak zorunda değil kimse verirsin ozmn 15 bin mağazadan alırsın yapacak bişey yok bence kötü bişey değil kaçıranlar için bir miktar fark vererek yine alınabilir tek tek yine bu paralara alamicagina göre mantıklı.

kisaca şöyle bir ornek vereyim mesela bilgisayari kullanacak birinin elinde 11k para var ve sistemi 9k odeyip 2k ucuza aliyor ve elinde 2k para kaliyor, alsatcida da 9k para var o da 9k alip 11e satiyor ve eline 2k para geciyor, biri az odeyip elinde 2k bırakırken digeri alsat yaparak 2k kazanc sagliyor, bence bunlar cok farkli seyler degil, alsatcilara laf atanlar 11k parasi varken 9k olan sistemi alanlara da laf atsin o zaman

o fırsatçıların inşallah ellerinde patlar zararına satmak zorunda kalırlar. 500 tl kar etmek ıcın gercekten ıhtıyacı olanlarn hakkına gırıyolar. yazık cok yazık

o fırsatçıların inşallah ellerinde patlar zararına satmak zorunda kalırlar. 500 TL kar etmek ıcın gercekten ıhtıyacı olanlarn hakkına gırıyolar. yazık cok yazık
Dostum 9 dan aldığım sistemin 11.500'den 2 tane alıcısı var. 12'den aşağı vermiyorum. Ayrıca vade farksız 12 taksitle aldım ve 350 TL çippara da geldi. Yani aslında 8650'ye gelmiş oldu. Kudurabilirsin.

Dostum 9 dan aldığım sistemin 11.500'den 2 tane alıcısı var. 12'den aşağı vermiyorum. Ayrıca vade farksız 12 taksitle aldım ve 350 TL çippara da geldi. Yani aslında 8650'ye gelmiş oldu. Kudurabilirsin.
Hangi bankayi kullanıyorsun benim iş Banka hiç bir şey vermiyor kampanya yok herhalde

Hangi bankayi kullanıyorsun benim iş Banka hiç bir şey vermiyor kampanya yok herhalde
Akbank, garanti, yapılredi, Denizbank, enpara ve iş bankası. Hepsinde k.k var, kampanya ve taksit durumuna göre birini kullanıyorum.

Enayilermiş o zaman pchocasının sistemi de sıfır satılıyor aynı özellikler 10500 e enayi bulunursa her fiyattan kitlenir

Sistemi almadım fakat al-sat yapanlara da saygım var. Ticaretini yapabilirler, bunu kimse engelleyemez. Tabii bunu ihtiyacı olanların alması daha iyi olurdu ama yapacak bir şey yok maalesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,828
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri