6 taksitle alabildikAbdullah abi daha iyi bilirde bence fiyat bir tık fazla gibi
6 taksitle alabildikAbdullah abi daha iyi bilirde bence fiyat bir tık fazla gibi
6 taksitle alabildik
Geçen hafta çarşambaNe zaman almıştınız?
Hocam anakonu olsun gelişmeleri ekleyeceğim dedin konuna bile sahip çıkmıyorsunGelişme oldukça ben buradan konuyu güncelleyeceğim. Moderatörler daha fazla konu açılmasını önlemek için konuyu ana konu olarak işaretleyebilir.
Haklısın konuya güncelleme gelmiyor sadece forumu takip edenler birçok şeyi kaçırıyor veya çok geç haberi oluyor bu yuzden @Abdullah Hacıgül u ve sayfasını takip edelimKaç gündür şu konuya bakıyorum Abdullah 2-3 story attı konu sahibi tenezzül edip konuya eklemedi. Sevgili adminler Ana konu yaptınız siz ekleyin bari İnstagramdan takip etmesek hiç bir şeyden haberimiz yok. Ayrı ayrı konu açılıyor hangisini takip edelim
Abartmayın arkadaşlar altı üstü bir sistemHaklısın konuya güncelleme gelmiyor sadece forumu takip edenler birçok şeyi kaçırıyor veya çok geç haberi oluyor bu yuzden @Abdullah Hacıgül u ve sayfasını takip edelim
Hırs yaptim abi kaçırmamam lazımAbartmayın arkadaşlar altı üstü bir sistem
Abdullah ventus için ısınıyor yazıyolar oyun testlerinde nasıl performans 70+ oluyor mu?Abartmayın arkadaşlar altı üstü bir sistem
Hocam benim kızdığım ana konu olsun güncelleme yapacağım diye eklemiş arkadaş sen ondan sonra 3 story atmışsın hiç biri yok. Ardından 5-6 ayrı konu açılmış o zaman ana konu olmasının mantığı nerde kaldı. Allahtan instagramdan takip ediyorum da haberimiz oluyor ama forumdan takip etmek benim için daha güzel oluyor.Abartmayın arkadaşlar altı üstü bir sistem
Sosyal medya kullanmadığımdan storylerden haberim yok. Sistemi almayacağım ancak ana konu olmuşsa konu sahibinin güncelleme yapması gerekiyor
Hocam benim kızdığım ana konu olsun güncelleme yapacağım diye eklemiş arkadaş sen ondan sonra 3 story atmışsın hiç biri yok. Ardından 5-6 ayrı konu açılmış o zaman ana konu olmasının mantığı nerde kaldı. Allahtan instagramdan takip ediyorum da haberimiz oluyor ama forumdan takip etmek benim için daha güzel oluyor.
Haklısın konuya güncelleme gelmiyor sadece forumu takip edenler birçok şeyi kaçırıyor veya çok geç haberi oluyor bu yuzden @Abdullah Hacıgül u ve sayfasını takip edelim
Kaç gündür şu konuya bakıyorum Abdullah 2-3 story attı konu sahibi tenezzül edip konuya eklemedi. Sevgili adminler Ana konu yaptınız siz ekleyin bari İnstagramdan takip etmesek hiç bir şeyden haberimiz yok. Ayrı ayrı konu açılıyor hangisini takip edelim