Neler Yeni

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,316
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Gelişme oldukça ben buradan konuyu güncelleyeceğim. Moderatörler daha fazla konu açılmasını önlemek için konuyu ana konu olarak işaretleyebilir.
Hocam anakonu olsun gelişmeleri ekleyeceğim dedin konuna bile sahip çıkmıyorsun

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Abdullah abi'nin yaptıklarıyla pc tahmin etmeceler...

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,316
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Kaç gündür şu konuya bakıyorum Abdullah 2-3 story attı konu sahibi tenezzül edip konuya eklemedi. Sevgili adminler Ana konu yaptınız siz ekleyin bari İnstagramdan takip etmesek hiç bir şeyden haberimiz yok. Ayrı ayrı konu açılıyor hangisini takip edelim

Aaahmt

80+ Silver
Kaç gündür şu konuya bakıyorum Abdullah 2-3 story attı konu sahibi tenezzül edip konuya eklemedi. Sevgili adminler Ana konu yaptınız siz ekleyin bari İnstagramdan takip etmesek hiç bir şeyden haberimiz yok. Ayrı ayrı konu açılıyor hangisini takip edelim
Haklısın konuya güncelleme gelmiyor sadece forumu takip edenler birçok şeyi kaçırıyor veya çok geç haberi oluyor bu yuzden @Abdullah Hacıgül u ve sayfasını takip edelim

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,316
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Abartmayın arkadaşlar altı üstü bir sistem
Hocam benim kızdığım ana konu olsun güncelleme yapacağım diye eklemiş arkadaş sen ondan sonra 3 story atmışsın hiç biri yok. Ardından 5-6 ayrı konu açılmış o zaman ana konu olmasının mantığı nerde kaldı. Allahtan instagramdan takip ediyorum da haberimiz oluyor ama forumdan takip etmek benim için daha güzel oluyor.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,408
İsim
Hamza Ziya Üstün
Sosyal medya kullanmadığımdan storylerden haberim yok. Sistemi almayacağım ancak ana konu olmuşsa konu sahibinin güncelleme yapması gerekiyor

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kusura bakmayın dostlarım, bende her zaman müsait olamıyorum, zaten İG'de çok aktif değilim, hemen güncelliyorum konuyu.
Sosyal medya kullanmadığımdan storylerden haberim yok. Sistemi almayacağım ancak ana konu olmuşsa konu sahibinin güncelleme yapması gerekiyor
Hocam benim kızdığım ana konu olsun güncelleme yapacağım diye eklemiş arkadaş sen ondan sonra 3 story atmışsın hiç biri yok. Ardından 5-6 ayrı konu açılmış o zaman ana konu olmasının mantığı nerde kaldı. Allahtan instagramdan takip ediyorum da haberimiz oluyor ama forumdan takip etmek benim için daha güzel oluyor.
Haklısın konuya güncelleme gelmiyor sadece forumu takip edenler birçok şeyi kaçırıyor veya çok geç haberi oluyor bu yuzden @Abdullah Hacıgül u ve sayfasını takip edelim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,384
Üyeler
163,306
Son üye
Berkayyaar
Top Bottom