Neler Yeni

Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

JSezar

80+ Silver

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer
Hocam benim kızdığım ana konu olsun güncelleme yapacağım diye eklemiş arkadaş sen ondan sonra 3 story atmışsın hiç biri yok. Ardından 5-6 ayrı konu açılmış o zaman ana konu olmasının mantığı nerde kaldı. Allahtan instagramdan takip ediyorum da haberimiz oluyor ama forumdan takip etmek benim için daha güzel oluyor.
3 farklı sistem çıkartaağı için her sisteme farklı bir ana konu olması daha mantıklı bilmeyen foruma gelen birisi neyden bahsettiğimizi anlamayabilir 300 küsür mesaj var

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,316
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Kusura bakmayın dostlarım, bende her zaman müsait olamıyorum, zaten İG'de çok aktif değilim, hemen güncelliyorum konuyu.
Müsaitlikle ilgisi yok instagramdan yeni güncellemenin ekran görüntüsü alıp konunuza eklemek 5 dk bile sürmez. Bakmayacaksanız ana konu yapın demeyin. Baktınız mı bunun üstüne kaç tane konu açıldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 farklı sistem çıkartaağı için her sisteme farklı bir ana konu olması daha mantıklı bilmeyen foruma gelen birisi neyden bahsettiğimizi anlamayabilir 300 küsür mesaj var
3 farklı sistem için değil zaten bu konu. Bu konu akşam çıkacak olan F/P sistem için sadece. Onlar için yeni konu açılacak hocam

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Müsaitlikle ilgisi yok instagramdan yeni güncellemenin ekran görüntüsü alıp konunuza eklemek 5 dk bile sürmez. Bakmayacaksanız ana konu yapın demeyin. Baktınız mı bunun üstüne kaç tane konu açıldı.

3 farklı sistem için değil zaten bu konu. Bu konu akşam çıkacak olan F/P sistem için sadece. Onlar için yeni konu açılacak hocam
YKS öğrencisiyim dostum, kafamı kütüpahneden kaldırmıyorum, evet ana konu olmasını isteyip güncel tutmamak ile hata yaptım ama sizde bu kadar üstüme gelmeyin.

Demirr34_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ömer

arkadaş konuyu daha yeni güncelledi yoksa ismi bile farklıydı konun neyden bahsettğini ne zaman çıkacağını kimse anlamazdı.

YKS öğrencisiyim dostum, kafamı kütüpahneden kaldırmıyorum, evet ana konu olmasını isteyip güncel tutmamak ile hata yaptım ama sizde bu kadar üstüme gelmeyin.
Hayır normal illaki konuya bakamaman başka birileri de yeni konu açıyor ve onun altında toplanıyor insanlar ama bazıları illaki ana konuda konuşun ana konu var kapatın konuyu diye yırtınıyorlar anlamadım ki.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
arkadaş konuyu daha yeni güncelledi yoksa ismi bile farklıydı konun neyden bahsettğini ne zaman çıkacağını kimse anlamazdı.

Hayır normal illaki konuya bakamaman başka birileri de yeni konu açıyor ve onun altında toplanıyor insanlar ama bazıları illaki ana konuda konuşun ana konu var kapatın konuyu diye yırtınıyorlar anlamadım ki.
Konuyu zaten 30 Ağustos'da açtım, o günden beridir güncel tutmaya çalışıyorum, ig'de atılan storyleri konuya eklemediğim doğru, o da benim hatam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Mahsun Mücahit Sürdem
Yanlış Bilgilendirme
7500F ve 4060 Ti sistemi zaten bir sitede şuan 22'ye alabiliyoruz. 20 altı olması lazım ki F/P kralı diyelim.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,408
İsim
Hamza Ziya Üstün
PSU AG600DN yazıyor hocam

Status
Bu konu kilitlenmiştir.