JSezar
80+ Silver
Vatanda çıkacak sanırım.mağazaya özel mi?Abartmayın arkadaşlar altı üstü bir sistem
Vatanda çıkacak sanırım.mağazaya özel mi?Abartmayın arkadaşlar altı üstü bir sistem
3 farklı sistem çıkartaağı için her sisteme farklı bir ana konu olması daha mantıklı bilmeyen foruma gelen birisi neyden bahsettiğimizi anlamayabilir 300 küsür mesaj varHocam benim kızdığım ana konu olsun güncelleme yapacağım diye eklemiş arkadaş sen ondan sonra 3 story atmışsın hiç biri yok. Ardından 5-6 ayrı konu açılmış o zaman ana konu olmasının mantığı nerde kaldı. Allahtan instagramdan takip ediyorum da haberimiz oluyor ama forumdan takip etmek benim için daha güzel oluyor.
Müsaitlikle ilgisi yok instagramdan yeni güncellemenin ekran görüntüsü alıp konunuza eklemek 5 dk bile sürmez. Bakmayacaksanız ana konu yapın demeyin. Baktınız mı bunun üstüne kaç tane konu açıldı.Kusura bakmayın dostlarım, bende her zaman müsait olamıyorum, zaten İG'de çok aktif değilim, hemen güncelliyorum konuyu.
3 farklı sistem için değil zaten bu konu. Bu konu akşam çıkacak olan F/P sistem için sadece. Onlar için yeni konu açılacak hocam3 farklı sistem çıkartaağı için her sisteme farklı bir ana konu olması daha mantıklı bilmeyen foruma gelen birisi neyden bahsettiğimizi anlamayabilir 300 küsür mesaj var
YKS öğrencisiyim dostum, kafamı kütüpahneden kaldırmıyorum, evet ana konu olmasını isteyip güncel tutmamak ile hata yaptım ama sizde bu kadar üstüme gelmeyin.Müsaitlikle ilgisi yok instagramdan yeni güncellemenin ekran görüntüsü alıp konunuza eklemek 5 dk bile sürmez. Bakmayacaksanız ana konu yapın demeyin. Baktınız mı bunun üstüne kaç tane konu açıldı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 farklı sistem için değil zaten bu konu. Bu konu akşam çıkacak olan F/P sistem için sadece. Onlar için yeni konu açılacak hocam
arkadaş konuyu daha yeni güncelledi yoksa ismi bile farklıydı konun neyden bahsettğini ne zaman çıkacağını kimse anlamazdı.Müsaitlikle ilgisi yok instagramdan yeni güncellemenin ekran görüntüsü alıp konunuza eklemek 5 dk bile sürmez. Bakmayacaksanız ana konu yapın demeyin. Baktınız mı bunun üstüne kaç tane konu açıldı.
3 farklı sistem için değil zaten bu konu. Bu konu akşam çıkacak olan F/P sistem için sadece. Onlar için yeni konu açılacak hocam
Hayır normal illaki konuya bakamaman başka birileri de yeni konu açıyor ve onun altında toplanıyor insanlar ama bazıları illaki ana konuda konuşun ana konu var kapatın konuyu diye yırtınıyorlar anlamadım ki.YKS öğrencisiyim dostum, kafamı kütüpahneden kaldırmıyorum, evet ana konu olmasını isteyip güncel tutmamak ile hata yaptım ama sizde bu kadar üstüme gelmeyin.
Konuyu zaten 30 Ağustos'da açtım, o günden beridir güncel tutmaya çalışıyorum, ig'de atılan storyleri konuya eklemediğim doğru, o da benim hatam.arkadaş konuyu daha yeni güncelledi yoksa ismi bile farklıydı konun neyden bahsettğini ne zaman çıkacağını kimse anlamazdı.
Hayır normal illaki konuya bakamaman başka birileri de yeni konu açıyor ve onun altında toplanıyor insanlar ama bazıları illaki ana konuda konuşun ana konu var kapatın konuyu diye yırtınıyorlar anlamadım ki.
30K ya 4070 sistem var zaten.f/p deyince herkes ucuz bir şey olacağını mı düşünüyor?30kya 4070 sistem çıksın direkt alınır.
Hangi sitede 22k link atar mısın?7500F ve 4060 Ti sistemi zaten bir sitede şuan 22'ye alabiliyoruz. 20 altı olması lazım ki F/P kralı diyelim.
Hangi sitede 22k link atar mısın?
7500F'li bir sistem değil.AMD RYZEN 5600-ASUS DUAL RTX 4060 OC 8GB-PRIME B450M-K II-HIKVISION 512GB-HIKVISION 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 5600-ASUS DUAL RTX 4060 OC 8GB-PRIME B450M-K II-HIKVISION 512GB-HIKVISION 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Bu hem 4060ti değil hem de 7500fAMD RYZEN 5600-ASUS DUAL RTX 4060 OC 8GB-PRIME B450M-K II-HIKVISION 512GB-HIKVISION 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 5600-ASUS DUAL RTX 4060 OC 8GB-PRIME B450M-K II-HIKVISION 512GB-HIKVISION 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com