Ana Konu 🔥DA yeni F/P kralı sistem 2 gün sonra geliyor🔥(güncel)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam benim kızdığım ana konu olsun güncelleme yapacağım diye eklemiş arkadaş sen ondan sonra 3 story atmışsın hiç biri yok. Ardından 5-6 ayrı konu açılmış o zaman ana konu olmasının mantığı nerde kaldı. Allahtan instagramdan takip ediyorum da haberimiz oluyor ama forumdan takip etmek benim için daha güzel oluyor.
3 farklı sistem çıkartaağı için her sisteme farklı bir ana konu olması daha mantıklı bilmeyen foruma gelen birisi neyden bahsettiğimizi anlamayabilir 300 küsür mesaj var

Kusura bakmayın dostlarım, bende her zaman müsait olamıyorum, zaten İG'de çok aktif değilim, hemen güncelliyorum konuyu.
Müsaitlikle ilgisi yok instagramdan yeni güncellemenin ekran görüntüsü alıp konunuza eklemek 5 dk bile sürmez. Bakmayacaksanız ana konu yapın demeyin. Baktınız mı bunun üstüne kaç tane konu açıldı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 farklı sistem çıkartaağı için her sisteme farklı bir ana konu olması daha mantıklı bilmeyen foruma gelen birisi neyden bahsettiğimizi anlamayabilir 300 küsür mesaj var
3 farklı sistem için değil zaten bu konu. Bu konu akşam çıkacak olan F/P sistem için sadece. Onlar için yeni konu açılacak hocam

Müsaitlikle ilgisi yok instagramdan yeni güncellemenin ekran görüntüsü alıp konunuza eklemek 5 dk bile sürmez. Bakmayacaksanız ana konu yapın demeyin. Baktınız mı bunun üstüne kaç tane konu açıldı.

3 farklı sistem için değil zaten bu konu. Bu konu akşam çıkacak olan F/P sistem için sadece. Onlar için yeni konu açılacak hocam
YKS öğrencisiyim dostum, kafamı kütüpahneden kaldırmıyorum, evet ana konu olmasını isteyip güncel tutmamak ile hata yaptım ama sizde bu kadar üstüme gelmeyin.

arkadaş konuyu daha yeni güncelledi yoksa ismi bile farklıydı konun neyden bahsettğini ne zaman çıkacağını kimse anlamazdı.

YKS öğrencisiyim dostum, kafamı kütüpahneden kaldırmıyorum, evet ana konu olmasını isteyip güncel tutmamak ile hata yaptım ama sizde bu kadar üstüme gelmeyin.
Hayır normal illaki konuya bakamaman başka birileri de yeni konu açıyor ve onun altında toplanıyor insanlar ama bazıları illaki ana konuda konuşun ana konu var kapatın konuyu diye yırtınıyorlar anlamadım ki.

arkadaş konuyu daha yeni güncelledi yoksa ismi bile farklıydı konun neyden bahsettğini ne zaman çıkacağını kimse anlamazdı.

Hayır normal illaki konuya bakamaman başka birileri de yeni konu açıyor ve onun altında toplanıyor insanlar ama bazıları illaki ana konuda konuşun ana konu var kapatın konuyu diye yırtınıyorlar anlamadım ki.
Konuyu zaten 30 Ağustos'da açtım, o günden beridir güncel tutmaya çalışıyorum, ig'de atılan storyleri konuya eklemediğim doğru, o da benim hatam.

Yanlış Bilgilendirme
7500F ve 4060 Ti sistemi zaten bir sitede şuan 22'ye alabiliyoruz. 20 altı olması lazım ki F/P kralı diyelim.

PSU AG600DN yazıyor hocam

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,275
Üyeler
185,699
Son üye
Canparlak