bi tık banada öyle geldi malesef. işlemci iyi ekran kartı iyi ama diğer bileşenlere yakınları var. ve msi'yın fiyatı faiş pahalı olduğu için aşırı indirim görünüyor. 14.999tl olsa harbiden offf offf offfff dedirtirdi.İndirim var ama ben şahsen almayacağım. Beklentimin altında geldi maalesef.
Şuanda yok 8-9k daha koysan varArkadaşlar çok anlamıyorum sizce nasıl bu sistem alınır mı ? Bu fiyatlarda veya üzerinde 4-5 koyup daha iyi alabileceğim bir şey var mıdır ?
Hakkını yemem indirim var tabii ki fakat bana hitap etmedi 3070tidan geçmeyi düşünmüyorum. 8 gb bellek de sıkıntı kimi oyunlar için.bi tık banada öyle geldi malesef. işlemci iyi ekran kartı iyi ama diğer bileşenlere yakınları var. ve msi'yın fiyatı faiş pahalı olduğu için aşırı indirim görünüyor. 14.999tl olsa harbiden offf offf offfff dedirtirdi.
Sistem linkini atar mısınsistem harika olmuş bileşenler de fiyatı da efsane ! @Abdullah Hacıgül kral piyasaya yön vermeye dewamkee
hocam o fiyat çok zor öyle bir şey olsa zaten mutlaka bazı şeyler kısılmasıAlan arkadaşlara hayırlı olsun,
bugün 4060Tİ 18K'ya görünce bir sevinmiştim öyle bir şey mi olacak diye. Ben 4060Tİ'a da 19k ya çıksın R5 5600'le diyince birisi bana çok fena çemkirmişti. Neysem bakalım güzel fiyat.