internetten al knk daha 45 dk sonra link açıklanacak şansını deneBeni merak edenler itopyanin onunde beklemem bir sey ifade etmedi yarin sabah satisa sunulacakmis yarin saat 10 da maalesef benim ehliyet sinavim var ben elendim galiba bilgisayarda almayacağım herkes kendine iyi baksin
Daha iyileri gelir be kardeşim o zamanda biraz daha para birktirirsin en iyisini alırsın.Beni merak edenler itopyanin onunde beklemem bir sey ifade etmedi yarin sabah satisa sunulacakmis yarin saat 10 da maalesef benim ehliyet sinavim var ben elendim galiba bilgisayarda almayacağım herkes kendine iyi baksin
Bana da öyle geliyor son sistem üst segment olacakmış gibiKaldı bir sistem, onda da artık 7500f 4070 görürüz diye tahmin ediyorum ya da 7500f 7700xt-7800xt
Hocam internetten almayı deneyin bir de, şahsım adıma yaşadığınız duruma üzüldüm.Beni merak edenler itopyanin onunde beklemem bir sey ifade etmedi yarin sabah satisa sunulacakmis yarin saat 10 da maalesef benim ehliyet sinavim var ben elendim galiba bilgisayarda almayacağım herkes kendine iyi baksin
Tek tek satılan her parçalar önceden fiyatları birbiri ile yakındı şimdi elini klavye alan firmalar kafalarına göre fiyat veriyor kar üstüne kar elde etmek için alsında 18k olan bir bilgisyar bu yüzden 25-30 bine satıyorlar.Ama hiçbir youtuber'la falan anlaşmasalar bile zaten tek tek toplama fiyatıyla satmıyorlar kendi topladıkları hazır sistemleri. Biz de zaten tek tek parça almıyoruz eskisi gibi çünkü eskiden ucuza gelirdi. Kısacası firmalar kendilerince daha çok satmaya çalışıyorlar o yüzden tek tek muhabbeti bence boş. Sistemin tamamının piyasadaki fiyat muadillerine bakmak lazım.
DLSS VE FG var onu'da unutmamak lazım3060 ti ile 3060 arasında bir kart.
3060ti'ın az daha güçlüsüBu 4060 3000 serisinde tam olarak neyin dengi
az daha güclüsü değil saf güç olarak rtx 3060 ti önde3060ti'ın az daha güçlüsü