DaffyGraphic
80+ Silver
sonunda asgari ucret ile alinabilecek bilgisayar (ac-susuz)
sonunda asgari ucret ile alinabilecek bilgisayar (ac-susuz)
ilk sistemim olacak hocam o yüzden söylemiştim zaten başka sistem almam hep bunu kullanırım alacak olursam sağolunSıkıntı yok gardaşım. Bende 3050ti notebook var oyun oynuyorum. Satmayacak kullanacaksan veririm. Maksat işin görülsün
Hayır zaten çekmişti ben yanlışlıkla iptal et e tıkladım @GENCERGAMİNGiptal et dedin kartından paradamı çekti
geri iade yaparHayır zaten çekmişti ben yanlışlıkla iptal et e tıkladım @GENCERGAMİNG
Yav iade istemiyorum bilgisayarı istiyorum yanlışlıkla iptal ettimgeri iade yapar
bendede böyle durum olmuştu aradım biz bir şey yapamıyoruz banka hesabınıza parayı geri gönderecek dediler bence olmaz kardeşim üzgünümYav iade istemiyorum bilgisayarı istiyorum yanlışlıkla iptal ettim
stok bittibendede böyle durum olmuştu aradım biz bir şey yapamıyoruz banka hesabınıza parayı geri gönderecek dediler bence olmaz kardeşim üzgünüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada stok bittimi bitmedimi sayfa bir 404 veriyor bir sepete ekliyorsun ürün sepette değil anlamadım
SAAT SIKINTI KOD 10 SN GORUNUYOR KOD BULMAM 3 KERE IZLEDIM SONRA BULDUK SISTEEMI EKLEDIK KOD HATA VE BITTI@Abdullah Hacıgül abi keşke sistemi ne zaman yayınlayacağını söyleseydin ne zamandan beri senden almak istiyordum ekmek alıp gelene kadar stok bitmiş neyse sağlık olsun ama öncesinde saatle ilgili bilgilendirme yapsan güzel olurdu seviliyorsun (pc hayal oldu)