abi foruma özelde gelirmiGüle güle kullan KOD sistemi benim 2 yıllık projem ama sitelere bunu uygulamak anlamadığım şekilde zorlaştı bugünlere anca yetişti, beni tırnak ucu kadar hatada yerden yere vurmaktan çekinmeyen arkadaşlar ne yazık ki bu sektör de al satçılar için geliştirilen yöntemlerin "tamamının" bana ait olduğunu unutuyor insanoğlu çiğ süt emmiş
Hocam kaç tl ödediniz bende hesabım yoktur diye üye olmadan sipariş verdim bankadan 9999 tl çekmiş sanırım 6650 xt di öyle yazıyordu. Sonradan 6600 olmaz inşallah. Üye olmadan olduğundan herhalde ayrıntıları göremiyorum.Hepsinin başlığı o şekilde sanırım bende başlığa aldanarak 6600xt aldım mağdurum gibi gibi
bende de aynısını diyordu şimdi stok bitti alamadımStok var ama kod geçersiz diyor stok bitti demek ki
Yok hocam zaten sipariş detayında 6800 yazıyordur o yönden içiniz rahat olsun ben F5'e abanınca ve linkten direkt 6650xt olana basınca doğal olarak 6650 sanmıştım kart stoğu bitince 6600 seçilmiş aldım diye sevinirken stok bitişiyle birlikte farkettim sağlık olsunsonuçta yaptığımız ödeme belli, 19.999 TL ödendi buna rağmen sıkıntı olmaz umarım @GENCERGAMİNG
Hocam o zaman 6050xt almışsınız hayırlı olsunHocam kaç TL ödediniz bende hesabım yoktur diye üye olmadan sipariş verdim bankadan 9999 TL çekmiş sanırım 6650 xt di öyle yazıyordu. Sonradan 6600 olmaz inşallah. Üye olmadan olduğundan herhalde ayrıntıları göremiyorum.
geçersiz hediye çeki diyor neden ?