Uzun zamandır pc almayı düşünüyordum da el captain sistemini biraz özelleştirerek almaya karar verdim ekran kartını xfx 5700xt yaptım kasayı ise zalman s4 pluse bazı amd ekran kartlarında ısı sorunu olduğu için soruyorum xfx 5700xt de bir ısı problemi olurmu
Uzun zamandır pc almayı düşünüyordum da el captain sistemini biraz özelleştirerek almaya karar verdim ekran kartını xfx 5700xt yaptım kasayı ise zalman s4 pluse bazı AMD ekran kartlarında ısı sorunu olduğu için soruyorum xfx 5700xt de bir ısı problemi olurmu
Uzun zamandır pc almayı düşünüyordum da el captain sistemini biraz özelleştirerek almaya karar verdim ekran kartını xfx 5700xt yaptım kasayı ise zalman s4 pluse bazı AMD ekran kartlarında ısı sorunu olduğu için soruyorum xfx 5700xt de bir ısı problemi olurmu
O kasayı alma ayrıca ürüne zam geldi 300 TL yani biraz daha beklemeni öneriyorum hafta sonu PC hocası bir sistem çıkartacak o fiyat bandında onu özelleştirip alırsın