Neler Yeni

Da2 garanti süreci ile ilgili itopya ve ups ile yaşadıklarım.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Yaklaşık bir aydır garantide ve ups ile uğraşıyorum PC nin açılmama konusu vardı kargo gitti itopya hasarlı diye kabul etmedi telefon trafiklerinden sonra bugün nihayet kasanın 0 ile değiştiğini söylediler ve PC nin açılmama sorununu parçaları tek tek kontrol edip gönderecekler 3 ay önce aldığım bir PC 1 ay bile düzenli kullanamadım inşallah bu son olur ve bir daha garantiye göndermeye gerek kalmaz ama tek bildiğim bir daha internetten hazır sistem almayacağım.
Ben ssd'yi gönderdim. Yaklaşık 22 gün oldu ve sıfırı ile değiştirildi. Teknik servis işi hızlı halletti ancak itopyaya ulaşabilene aşk olsun. Bekletiyorlar ürünü orada. Sıfır ürün zaten gönder gelsin.
Bir daha garanti ihtiyacı olmaz inş ama buradan duyurum garanti ihtiyacı olan direk teknik servise yollasın adamlar daha ilgili bugün sohbet ettik ilgiyi bırak adamlar derdimi dinledi bir saat.😅
Sistemim DA2 VE SSD TOSHİBA RCZ500

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Ben ssd'yi gönderdim. Yaklaşık 22 gün oldu ve sıfırı ile değiştirildi. Teknik servis işi hızlı halletti ancak itopyaya ulaşabilene aşk olsun. Bekletiyorlar ürünü orada. Sıfır ürün zaten gönder gelsin.
Bir daha garanti ihtiyacı olmaz inş ama buradan duyurum garanti ihtiyacı olan direk teknik servise yollasın adamlar daha ilgili bugün sohbet ettik ilgiyi bırak adamlar derdimi dinledi bir saat.😅
Sistemim DA2 VE SSD TOSHİBA RCZ500
Benim sistemde öyle ssd çok kötü memnun değilim ben

-ASLAN-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Önder Can
Yaklaşık bir aydır garantide ve ups ile uğraşıyorum PC nin açılmama konusu vardı kargo gitti itopya hasarlı diye kabul etmedi telefon trafiklerinden sonra bugün nihayet kasanın 0 ile değiştiğini söylediler ve PC nin açılmama sorununu parçaları tek tek kontrol edip gönderecekler 3 ay önce aldığım bir PC 1 ay bile düzenli kullanamadım inşallah bu son olur ve bir daha garantiye göndermeye gerek kalmaz ama tek bildiğim bir daha internetten hazır sistem almayacağım.
geçmiş olsun

mindoXp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
taha yılmaz
inşallah bu sefer sıkıntısız gelir kullanırsın

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
inşallah bu sefer sıkıntısız gelir kullanırsın
Bende şans yok özellikle bu sistemde yine bir şey çıkar alıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

garantiye gönderdim ben de yenisiyle değişti ama itopya elinde bekletiyor ürünü ne yapacaksa artık
O ssd hem ısınıyor hem gerçek okuma yazma vermiyor elinize para geçerse değiştirin derim

Arthur Morganx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
emirhan
vatan pahalı satıyo olabilir ama her yerde yeri var bir sıkıntı oldugunda hemen degısım yapabilirsin bende bu rezilliği çektim bir kulaklık almıstım sorunlu çıkmıstı 25 gunde anca geri verdiler çok sıkıcı ve sinir bozucu tabi seninki benimline nazaran çok daha buyuk sorun ınsallah en kısa sürede bilgisayarına ulasırsın

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Bende Dadg2 aldım 1 sene olacak. Hala sorunumu çözemediler. Tüketici Hakem Heyetine başvurdum bakalım sonuç bekliyorum. Çok uğraştım. İlk ve son alışverişim oldu.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
vatan pahalı satıyo olabilir ama her yerde yeri var bir sıkıntı oldugunda hemen degısım yapabilirsin bende bu rezilliği çektim bir kulaklık almıstım sorunlu çıkmıstı 25 gunde anca geri verdiler çok sıkıcı ve sinir bozucu tabi seninki benimline nazaran çok daha buyuk sorun ınsallah en kısa sürede bilgisayarına ulasırsın
İnşallah kardeşim bu hafta kargolanırsa haftaya gelir herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende Dadg2 aldım 1 sene olacak. Hala sorunumu çözemediler. Tüketici Hakem Heyetine başvurdum bakalım sonuç bekliyorum. Çok uğraştım. İlk ve son alışverişim oldu.
Sorun neydi

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret