Smith & Wesson
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sdn ye hiç konu açmadım benSistem önerisi için açmıştın.
Sdn ye hiç konu açmadım benSistem önerisi için açmıştın.
Ben ssd'yi gönderdim. Yaklaşık 22 gün oldu ve sıfırı ile değiştirildi. Teknik servis işi hızlı halletti ancak itopyaya ulaşabilene aşk olsun. Bekletiyorlar ürünü orada. Sıfır ürün zaten gönder gelsin.Yaklaşık bir aydır garantide ve ups ile uğraşıyorum PC nin açılmama konusu vardı kargo gitti itopya hasarlı diye kabul etmedi telefon trafiklerinden sonra bugün nihayet kasanın 0 ile değiştiğini söylediler ve PC nin açılmama sorununu parçaları tek tek kontrol edip gönderecekler 3 ay önce aldığım bir PC 1 ay bile düzenli kullanamadım inşallah bu son olur ve bir daha garantiye göndermeye gerek kalmaz ama tek bildiğim bir daha internetten hazır sistem almayacağım.
Açtın knk...Sdn ye hiç konu açmadım ben
Benim sistemde öyle ssd çok kötü memnun değilim benBen ssd'yi gönderdim. Yaklaşık 22 gün oldu ve sıfırı ile değiştirildi. Teknik servis işi hızlı halletti ancak itopyaya ulaşabilene aşk olsun. Bekletiyorlar ürünü orada. Sıfır ürün zaten gönder gelsin.
Bir daha garanti ihtiyacı olmaz inş ama buradan duyurum garanti ihtiyacı olan direk teknik servise yollasın adamlar daha ilgili bugün sohbet ettik ilgiyi bırak adamlar derdimi dinledi bir saat.
Sistemim DA2 VE SSD TOSHİBA RCZ500
geçmiş olsunYaklaşık bir aydır garantide ve ups ile uğraşıyorum PC nin açılmama konusu vardı kargo gitti itopya hasarlı diye kabul etmedi telefon trafiklerinden sonra bugün nihayet kasanın 0 ile değiştiğini söylediler ve PC nin açılmama sorununu parçaları tek tek kontrol edip gönderecekler 3 ay önce aldığım bir PC 1 ay bile düzenli kullanamadım inşallah bu son olur ve bir daha garantiye göndermeye gerek kalmaz ama tek bildiğim bir daha internetten hazır sistem almayacağım.
garantiye gönderdim ben de yenisiyle değişti ama itopya elinde bekletiyor ürünü ne yapacaksa artıkBenim sistemde öyle ssd çok kötü memnun değilim ben
Bende şans yok özellikle bu sistemde yine bir şey çıkar alıştıminşallah bu sefer sıkıntısız gelir kullanırsın
O ssd hem ısınıyor hem gerçek okuma yazma vermiyor elinize para geçerse değiştirin derimgarantiye gönderdim ben de yenisiyle değişti ama itopya elinde bekletiyor ürünü ne yapacaksa artık
vatan pahalı satıyo olabilir ama her yerde yeri var bir sıkıntı oldugunda hemen degısım yapabilirsin bende bu rezilliği çektim bir kulaklık almıstım sorunlu çıkmıstı 25 gunde anca geri verdiler çok sıkıcı ve sinir bozucu tabi seninki benimline nazaran çok daha buyuk sorun ınsallah en kısa sürede bilgisayarına ulasırsınYaklaşık bir aydır garantide ve ups ile uğraşıyorum PC nin açılmama konusu vardı kargo gitti itopya hasarlı diye kabul etmedi telefon trafiklerinden sonra bugün nihayet kasanın 0 ile değiştiğini söylediler ve PC nin açılmama sorununu parçaları tek tek kontrol edip gönderecekler 3 ay önce aldığım bir PC 1 ay bile düzenli kullanamadım inşallah bu son olur ve bir daha garantiye göndermeye gerek kalmaz ama tek bildiğim bir daha internetten hazır sistem almayacağım.
İnşallah kardeşim bu hafta kargolanırsa haftaya gelir herhaldevatan pahalı satıyo olabilir ama her yerde yeri var bir sıkıntı oldugunda hemen degısım yapabilirsin bende bu rezilliği çektim bir kulaklık almıstım sorunlu çıkmıstı 25 gunde anca geri verdiler çok sıkıcı ve sinir bozucu tabi seninki benimline nazaran çok daha buyuk sorun ınsallah en kısa sürede bilgisayarına ulasırsın
Sorun neydiBende Dadg2 aldım 1 sene olacak. Hala sorunumu çözemediler. Tüketici Hakem Heyetine başvurdum bakalım sonuç bekliyorum. Çok uğraştım. İlk ve son alışverişim oldu.
Sistem oyunlarda ve websitelerinde takılma yapıyor. Aşağıya kaydırırken akıcı değil takılarak kayıyor.İnşallah kardeşim bu hafta kargolanırsa haftaya gelir herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun neydi