kolonya 80+ Gold Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 9,774 En İyi Cevap 2 21 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 azahgumus yazmış: Forum çöpe dönsün diye mi? Devamı için tıklayın... forumu şuan sen çöpe dödürüyosun kendi konunu açabilirsin
azahgumus yazmış: Forum çöpe dönsün diye mi? Devamı için tıklayın... forumu şuan sen çöpe dödürüyosun kendi konunu açabilirsin
azahgumus 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 318 Dahası Reaksiyon skoru 215 İsim Azah Gümüş 21 Ekim 2020 #15 kolonya yazmış: forumu şuan sen çöpe dödürüyosun kendi konunu açabilirsin Devamı için tıklayın... Nasıl çöpe döndürüyorum açıklayabilir misin? Açtığın konuyu tapulu arsa sanıyorsun sanırım.
kolonya yazmış: forumu şuan sen çöpe dödürüyosun kendi konunu açabilirsin Devamı için tıklayın... Nasıl çöpe döndürüyorum açıklayabilir misin? Açtığın konuyu tapulu arsa sanıyorsun sanırım.
SleepyCat 80+ Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 293 Dahası Reaksiyon skoru 169 İsim Rüzgar Cengiz 21 Ekim 2020 #16 azahgumus yazmış: Nasıl çöpe döndürüyorum açıklayabilir misin? Açtığın konuyu tapulu arsa sanıyorsun sanırım. Devamı için tıklayın... Bence tartışmanıza gerek yok açıkçası yeni konu açtığında çöpe dönmez yeni konu açman daha iyi olur. (Bence)
azahgumus yazmış: Nasıl çöpe döndürüyorum açıklayabilir misin? Açtığın konuyu tapulu arsa sanıyorsun sanırım. Devamı için tıklayın... Bence tartışmanıza gerek yok açıkçası yeni konu açtığında çöpe dönmez yeni konu açman daha iyi olur. (Bence)
kolonya 80+ Gold Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 9,774 En İyi Cevap 2 21 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 azahgumus yazmış: Nasıl çöpe döndürüyorum açıklayabilir misin? Açtığın konuyu tapulu arsa sanıyorsun sanırım. Devamı için tıklayın... tapulu arsam değilse niye sen konu açmıyorsun
azahgumus yazmış: Nasıl çöpe döndürüyorum açıklayabilir misin? Açtığın konuyu tapulu arsa sanıyorsun sanırım. Devamı için tıklayın... tapulu arsam değilse niye sen konu açmıyorsun