Neler Yeni

DACİA DUSTER 2023 SES SİSTEMİ TAVSİYE & ÖNERİ ?

LİMON

80+
Reaksiyon skoru
68
Merhaba dostlar daciaların ses sistemleri berbat bende sadece ön 2 kapı hoparlörlerini değişmek istiyotum parça isimlerini bilmiyorum yeni amfidir şudur budur çok bilgim yok. sadece uyumlu hoparlör taksam başka parçaya ihtiyaç olur mu ?? yardımlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum teşekkür ederm

Merhaba dostlar daciaların ses sistemleri berbat bende sadece ön 2 kapı hoparlörlerini değişmek istiyotum parça isimlerini bilmiyorum yeni amfidir şudur budur çok bilgim yok. sadece uyumlu hoparlör taksam başka parçaya ihtiyaç olur mu ?? yardımlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum teşekkür ederm
Uyumlu bir midrange takarsan başka parçaya ihtiyaç olmaz. Fakat burada teyip büyük bir etken. Teyibin ses çıkışları ne kadar iyi olursa ses o kadar güzel olur. Eski pioneerlerin para etme sebebi de bu

Uyumlu bir midrange takarsan başka parçaya ihtiyaç olmaz. Fakat burada teyip büyük bir etken. Teyibin ses çıkışları ne kadar iyi olursa ses o kadar güzel olur. Eski pioneerlerin para etme sebebi de bu
Harbi reis o pioneer ler ne öyle hala pahalılar

Harbi reis o pioneer ler ne öyle hala pahalılar
Pioneer Deh-P9600 serisine bak. Çift kafa yunus balığı ve basketbol animasyonlu teyip serisi. Orjinal parçalarla Bluetooth da ekleyebiliyorsun. Çok para ama ses harika oluyor. Tabi sistemin devamı da güzel olmalı sadece teyiple iş olmuyor.
Etiket tofaş dizersem alacağım parçalardan birisidir.

hepinizin mesajlarını okudum teşekkür ediyorum zaten arabamda necwox marka android dokunmatik teyp var o multimedyaya uyumlu bir ses sistemi mi olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internetten bakıtıgım kadarıyla araç ölçüleri 16cm çapta bu ölçülerde midrange öneriniz var mı marka konusunda cahilliğimi hoş görün lütfen teşekkür ederim

Hocam bütçe kapsamında amfi işine girmeden 16 cm koaksiyel kaliteli hoparlör öneririm. Midrange tek başına amfisiz basları ve tizleri derin vermez.

Örneğin ses çıkışı güçlü bir üniteyle bu cihaz 90-95 desibele kadar net ses vermekte. Bütçe daha fazlaysa Kenwood KFC serisi aşırı iyidir.

Geri