Dağcılık yapmak istiyorum

Aikmy^

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
203
Dağcılık sporuyla ilgilenmek istiyorum.İstanbuldayım.İstanbul içindeki kulüpler,spor hakkında bilmem gerekenler ve bu spora başlamadan önce malzemeler için ayırmam gereken bütçe nedir?(Kalitesine göre değişebilir bütçe biliyorum bu yüzden orta seviye ekipmanları soruyorum)

Dağcılık sporuyla ilgilenmek istiyorum.İstanbuldayım.İstanbul içindeki kulüpler,spor hakkında bilmem gerekenler ve bu spora başlamadan önce malzemeler için ayırmam gereken bütçe nedir?(Kalitesine göre değişebilir bütçe biliyorum bu yüzden orta seviye ekipmanları soruyorum)
Selam. Dağcılığın alpinizm, spor tırmanış, kanyoning gibi birçok alt branşı var. Yaz dağcılığı mı, kış dağcılığı mı vs. hangisini yapmak istiyorsanız harcayacağınız para ve alacağınız malzeme de değişkenlik gösterir.

Bu spora doğa yürüyüşleriyle başlayabilirsiniz. İstanbul'da birçok kulüp var, sosyal medyada kolaylıkla bulabilirsiniz. Decathlon ürünleri doğa yürüyüşleri için uygun ancak işin teknik boyutuna gelince UIAA onayı almış malzemeleri kullanmanız güvenliğiniz için oldukça önemli. Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun eğitimlerine katılıp kendinizi geliştirebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,318
Üyeler
187,951
Son üye
mehmet3514
Geri