🔥İndirim DAHA DAHA ile 350 TL

bir kapak 150 puan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parayı nakit olarak çekemiyorsunuz , hesabınız onaylı hesapsa internet harcamalarında ya da QR kod ile ödeme ile kullanabiliyorsunuz. Hesabınız onaylı değilse sadece QR kod ile ödemeleriniz de kullanılıyor internette harcanmıyor. 450 puanla şansınıza 35 liradan - 500 liraya kadar para çıkabiliyor ama bana en fazla 40 çıktı. Toplam da 1260 liraya kadar biriktirebiliyorsunuz.

bir kapak 150 puan

Parayı nakit olarak çekemiyorsunuz , hesabınız onaylı hesapsa internet harcamalarında ya da QR kod ile ödeme ile kullanabiliyorsunuz. Hesabınız onaylı değilse sadece QR kod ile ödemeleriniz de kullanılıyor internette harcanmıyor. 450 puanla şansınıza 35 liradan - 500 liraya kadar para çıkabiliyor ama bana en fazla 40 çıktı. Toplam da 1260 liraya kadar biriktirebiliyorsunuz.
Yazı puanı için olan kutu kola kapakları 100, normal puan için olan litrelik içecek kapakları 150 puan. Uygulamaya girip bakabilirsiniz.

eskiden kapak satanlar oluyordu nereden bulacağız bu kodları
Normal kodların piyasası 2.5TL , yaz puan olarak geçenlerin ise 3TL. Daha uyguna bulan olup paylaşırsa seviniriz.

Yazı puanı için olan kutu kola kapakları 100, normal puan için olan litrelik içecek kapakları 150 puan. Uygulamaya girip bakabilirsiniz.

Normal kodların piyasası 2.5TL , yaz puan olarak geçenlerin ise 3TL. Daha uyguna bulan olup paylaşırsa seviniriz.
Doğrudur ben normal kola kapak kodu diyorsunuz sandım

3 kapak gircen 9 tl yapıyor 35 tl kazancan deymiyor arkaşdaşlar ben şanslıyım diyen denesin yoksa deymez günce 3 girme hakkın var kapak var

BAKSANA 7 GÜNDÜR 35 VERİYOR 63 KAPAK VERDİK DESEK 210 KAZANDIK 210-63=147 EN KÖTÜ DURUM BU
1747746338918.webp

20-30 kapak var elimde nays hesabım vardı ama kimlik doğrulama nfc vs istiyordu ve bende nfc yok. farklı bir telefondan kaydı tamamlayıp benim telefona giriş yapmak için uğraşmaya değer mi ?

bir kapak 150 puan

nasıl yani internet harcaması

yaz puan olan nerede satılıyor. 500 puana iskender,hambuger,thsirt fln veriyor alayım 15tl ya geliyor olması lzm 3tl ya varsa

Geri