wizarDürüm
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
Arkadaşlar bugün konu açmıştım ama laptopla alakalı bir şey söylenmemişti buraya tekrar konu açmak istedim sizce iyi mi yoksa daha iyisi var mı ? BÜTÇE MAKS:10-11 BİN TL
Getirme bedelini görmüşsündür (getirme bedeli mi yoksa vergi tam bilmiyorum) umarımArkadaşlar bugün konu açmıştım ama laptopla alakalı bir şey söylenmemişti buraya tekrar konu açmak istedim sizce iyi mi yoksa daha iyisi var mı ? BÜTÇE MAKS:10-11 BİN TL
Alıntıyı görüntüle
Yurtdışından akrabalarıma aldırmayı düşünüyorum o yüzden şe ettim.Getirme bedelini görmüşsündür umarım
386 Dolar gibi bir şey
çokta masaüstü istemiyorum şahsen ama dediğin gibi farkla alınıyorsa düşünebilirimMasaüstü alma şansın var mı? Çünkü bu paraya 5kat daha iyi sistem toplarsın
İmkanın varsa Masaüstü alYurtdışından akrabalarıma aldırmayı düşünüyorum o yüzden şe ettim.o yüzden tr de olmayan laptoplarda olur.
Masaüstünün yurtdışından getirmesi zor mecburen buradan almak zorundayım burda ortalama ne kadar tutar hiç bilmiyorum bu aralar fiyatlara bakamıyorum eğer cidden hesaplı gelirse burdan masaüstü toplarım.İmkanın varsa Masaüstü al
Ps 5 alman iyi olur bu fiyata 4k 120 fps verebilecek pc toplanmaz 500 dolara.Masaüstünün yurtdışından getirmesi zor mecburen buradan almak zorundayım burda ortalama ne kadar tutar hiç bilmiyorum bu aralar fiyatlara bakamıyorum eğer cidden hesaplı gelirse burdan masaüstü toplarım.
PS4 üm var + onun oyunu ayrı dert + bana iş görücek bir pc de lazım sadece gaming üzerine gitmeyecem ama önerin için sağolPs 5 alman iyi olur bu fiyata 4k 120 fps verebilecek PC toplanmaz 500 dolara.