Daha Zoru Yokmuydu? (LGS)

Eğer 10. veya 11 ise çok kolaydır.
Ben 1 yıldır matematik ile alakam yoktu ama rahat çözdüm yine. O yaşında iken düşünmek lazım. Yoksa bende derim acayip basit. Daha zor 40 soruyu 50dk da çözüyorduk derdim.
bide 2007 li çoğunluk

Başlıktan anlayacağınız üzere sınav çok zordu hele matematik o kadar zordu ki sanki daha zoru yokmuş.
Bizzat girdim ve bütün yıl çözdüğüm çoğu denemeden zordu tabi kolay sorularda vardı ama zordu.
Allah yardımcımız olsun.
Yani füze atsalar daha az acıtırdı.
Herkese geçmiş olsun.
kanka normalde ağır sayısalcıydım ama 3 yıl önce sınavdan sonra sözel full sayısal 7 yanlış

İlk lgs çok mu kolaydı :D?
Soruları bilmiyorum ama daha zor olduğunu çok rahat söylerim çünkü hem soru tipi yenidi hemde daha kimse o tarz soru çözmemişti. O zaman yayınevleri de o tarz soru hazırlamamıştı. LGS sınavındaki soruları yazan hocalarda ne tarz yazacaklarını bilmiyordu bu yüzden biraz kazık yeni tip yazıyım derken kazık soru yazmış olabilirler.

şuan zor dediğin sınavdan 20dk daha az zaman ve kesinlikle daha zor sorular vardı o sınava girmeden kolay diyemezsin :)
Bende sana derim ki ilk LGS çok kolaydı. Herhalde YKS'yi görmedin derdim. Diğer LGS'leri bilmeden konuşmak lazım diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,702
Üyeler
184,483
Son üye
sefa44
Geri