johnmurphy
80+
- Reaksiyon skoru
- 160
İmzadaki sistemi nerden topladın?Kaçıncı sınıfsın?
İmzadaki sistemi nerden topladın?Kaçıncı sınıfsın?
bide 2007 li çoğunlukEğer 10. veya 11 ise çok kolaydır.
Ben 1 yıldır matematik ile alakam yoktu ama rahat çözdüm yine. O yaşında iken düşünmek lazım. Yoksa bende derim acayip basit. Daha zor 40 soruyu 50dk da çözüyorduk derdim.
İlk lgs çok mu kolaydıEğer 10. veya 11 ise çok kolaydır.
Ben 1 yıldır matematik ile alakam yoktu ama rahat çözdüm yine. O yaşında iken düşünmek lazım. Yoksa bende derim acayip basit. Daha zor 40 soruyu 50dk da çözüyorduk derdim.
@Batuhan00
PSU dışında itopya dan topladım.İmzadaki sistemi nerden topladın?
süresi dışında çokta olmasa kolaydı en azından yılın ortasında 18 yaptımİlk lgs çok mu kolaydı?
İtopyada 12nm 1600af işlemci olduğunu bilmiyordum doğrusuPSU dışında itopya dan topladım.
kanka normalde ağır sayısalcıydım ama 3 yıl önce sınavdan sonra sözel full sayısal 7 yanlışBaşlıktan anlayacağınız üzere sınav çok zordu hele matematik o kadar zordu ki sanki daha zoru yokmuş.
Bizzat girdim ve bütün yıl çözdüğüm çoğu denemeden zordu tabi kolay sorularda vardı ama zordu.
Allah yardımcımız olsun.
Yani füze atsalar daha az acıtırdı.
Herkese geçmiş olsun.
şuan zor dediğin sınavdan 20dk daha az zaman ve kesinlikle daha zor sorular vardı o sınava girmeden kolay diyemezsinsüresi dışında çokta olmasa kolaydı en azından yılın ortasında 18 yaptım
Soruları bilmiyorum ama daha zor olduğunu çok rahat söylerim çünkü hem soru tipi yenidi hemde daha kimse o tarz soru çözmemişti. O zaman yayınevleri de o tarz soru hazırlamamıştı. LGS sınavındaki soruları yazan hocalarda ne tarz yazacaklarını bilmiyordu bu yüzden biraz kazık yeni tip yazıyım derken kazık soru yazmış olabilirler.İlk lgs çok mu kolaydı?
hocam sınav zor sorular kolaydı diyorum süre çok azdı buda zor yapıyor zatenşuan zor dediğin sınavdan 20dk daha az zaman ve kesinlikle daha zor sorular vardı o sınava girmeden kolay diyemezsin![]()
Hee o konu adam ile kavga ederek bana 12nm vermesini sağladım.İtopyada 12nm 1600af işlemci olduğunu bilmiyordum doğrusu
nasıl yani?Hee o konu adam ile kavga ederek bana 12nm vermesini sağladım.
Seri numarasında AF ibaresi olan 12nm dir.
Bende sana derim ki ilk LGS çok kolaydı. Herhalde YKS'yi görmedin derdim. Diğer LGS'leri bilmeden konuşmak lazım diye düşünüyorum.şuan zor dediğin sınavdan 20dk daha az zaman ve kesinlikle daha zor sorular vardı o sınava girmeden kolay diyemezsin![]()