Daireye fiber kablo nasıl çektirilir?

derelicts

80+
Reaksiyon skoru
0
Netspeed'in fiber internetine geçeceğim, fakat binada fiber altyapı olmasına rağmen dairede bir fiber kablo bulunmuyor. Bunu kime yaptıracağımı araştırdım, ancak net bilgi bulamadım. Kimisi elektrikçi çeker diyor, kimisi Netspeed, Türk Telekom'la görüşüp fiber kabloyu çekmesi için eve ekip gönderir diyor, kimisi de ilçe müdürlüğüne başvurup bekleyeceğimi söylüyor. Konuya hakim birisi beni bilgilendirebilir mi?

Netspeed'in fiber internetine geçeceğim, fakat binada fiber altyapı olmasına rağmen dairede bir fiber kablo bulunmuyor. Bunu kime yaptıracağımı araştırdım, ancak net bilgi bulamadım. Kimisi elektrikçi çeker diyor, kimisi Netspeed, Türk Telekom'la görüşüp fiber kabloyu çekmesi için eve ekip gönderir diyor, kimisi de ilçe müdürlüğüne başvurup bekleyeceğimi söylüyor. Konuya hakim birisi beni bilgilendirebilir mi?
Elektrikciler de ceker. Bulunduğun yerdeki Telekom saha ekiplerine soylersin onlar ucret karşılığı da çeker

Valla 2 sene evvel ben 250 TL para vermiştim. 2 çeşit oluyor onlar. Biri normal fiber kablo biri de çelik korumalı dış ortam diye geçer. Eski bina olduğu için benim dış ortam kablosu çektirmiştim. Resmi olarak değil gayriresmi olarak söylemen lazım. Çünkü TT ye geçmediğin için müşteri hizmetleri bişey yapmaz. Saha ekiplerini bulabilirsen mesai bitimi gelirler umarım

Netspeed müşteri hizmetleri ne dedi peki.

Mesela Turkcell kendisi çekiyor daire içerisine kadar

Ben türknet fibere geçince bina içindeki kutudan eve kadar kabloyu kendileri çektiler.Muhtemelen seninkini de çekerler.Müşteri hizmetleri ile görüşmeyi denedin mi?

Altyapı sahibi ISS kendi çekiyor normalde ama TT altyapısı ile farklı ISS ye geçtiği zaman TT elini sürmez :D

Biz çekmiyoruz, kabloyu temin ederek bir elektrikçi aracılığıyla veya kendiniz çekebilirsiniz dediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben türknet fibere geçince bina içindeki kutudan eve kadar kabloyu kendileri çektiler.Muhtemelen seninkini de çekerler.Müşteri hizmetleri ile görüşmeyi denedin mi?
Biz çekmiyoruz, kabloyu temin ederek bir elektrikçi aracılığıyla veya kendiniz çekebilirsiniz dediler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,962
Son üye
walter wonka
Geri