Dediğim gibi burada sıkıntı oyun bazlı olabilir, diğer oyunlarda ekran kartı kullanımlarınız nedir? FPS oyunları hariç.Darbaz tanımı birazcık araştırdım ama herkes ekran kartını %99 kullanıyorsa işlemciyi daha az kullanıyorsa sıkıntı yok diyor benimki hep %90’ın altında kullanıyor diye darboğaz yapıyor sanıyorum diğer oyunlarda test etmem için nasıl anlayabilirim darboğaz yapıp yapmadığını ekran kartı kullanımı kaç olması lazım
hocam ekran kartı kullanımı işlemci kullanımında yüksek olmalı bu kadar ayarları yükseltmeyi vs deneyin diyecem 2k da oynuyormuşsunuz zatenDarbaz tanımı birazcık araştırdım ama herkes ekran kartını %99 kullanıyorsa işlemciyi daha az kullanıyorsa sıkıntı yok diyor benimki hep %90’ın altında kullanıyor diye darboğaz yapıyor sanıyorum diğer oyunlarda test etmem için nasıl anlayabilirim darboğaz yapıp yapmadığını ekran kartı kullanımı kaç olması lazım
Diğer oyunlarda bir drop sorunu yaşamıyorsanız sisteminizde bir problem yoktur ama sorununuzu nasıl çözersiniz bilemiyorum, %99 değeri konusunda o her zaman öyle olmak zorunda değil net bir değer yok bu konuda aslında çünkü bu sizin sisteminizle yaptığınız göreve göre değişiklik gösterebilir.Darbaz tanımı birazcık araştırdım ama herkes ekran kartını %99 kullanıyorsa işlemciyi daha az kullanıyorsa sıkıntı yok diyor benimki hep %90’ın altında kullanıyor diye darboğaz yapıyor sanıyorum diğer oyunlarda test etmem için nasıl anlayabilirim darboğaz yapıp yapmadığını ekran kartı kullanımı kaç olması lazım
Daha ağır oyunlarda test edersen daha belli olur darboğz olup olmadığı Senin ekipmanlar pek takmamış çünkü oyunu belli. Değerler normal gibi buaradaDarbaz tanımı birazcık araştırdım ama herkes ekran kartını %99 kullanıyorsa işlemciyi daha az kullanıyorsa sıkıntı yok diyor benimki hep %90’ın altında kullanıyor diye darboğaz yapıyor sanıyorum diğer oyunlarda test etmem için nasıl anlayabilirim darboğaz yapıp yapmadığını ekran kartı kullanımı kaç olması lazım