Neler Yeni

DARBOĞAZ DESTEK LÜTFEN

Halit37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Halit aksoy
Merhaba ekran kartım xfx rx7800xt 16gb işlemci Ryzen 7 7700 X GTA Online’da değerler bu şekilde sizce darboğaz yapıyor mu eğer yapıyorsa ne yapabilirim nasıl düzeltebilirim RAM olarak 32 GB RAM kullanıyorum Exxpo uyumlu

Ekler

• IMG_7675.jpeg
    IMG_7675.jpeg
    1.4 MB · Hit: 32

Shyankh

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Emirhan
Darbaz tanımı birazcık araştırdım ama herkes ekran kartını %99 kullanıyorsa işlemciyi daha az kullanıyorsa sıkıntı yok diyor benimki hep %90’ın altında kullanıyor diye darboğaz yapıyor sanıyorum diğer oyunlarda test etmem için nasıl anlayabilirim darboğaz yapıp yapmadığını ekran kartı kullanımı kaç olması lazım
Dediğim gibi burada sıkıntı oyun bazlı olabilir, diğer oyunlarda ekran kartı kullanımlarınız nedir? FPS oyunları hariç.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Yunus Emre Uzun
Darbaz tanımı birazcık araştırdım ama herkes ekran kartını %99 kullanıyorsa işlemciyi daha az kullanıyorsa sıkıntı yok diyor benimki hep %90’ın altında kullanıyor diye darboğaz yapıyor sanıyorum diğer oyunlarda test etmem için nasıl anlayabilirim darboğaz yapıp yapmadığını ekran kartı kullanımı kaç olması lazım
hocam ekran kartı kullanımı işlemci kullanımında yüksek olmalı bu kadar ayarları yükseltmeyi vs deneyin diyecem 2k da oynuyormuşsunuz zaten

Miella0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
miel
Diğer oyunlarda bir drop sorunu yaşamıyorsanız sisteminizde bir problem yoktur ama sorununuzu nasıl çözersiniz bilemiyorum, %99 değeri konusunda o her zaman öyle olmak zorunda değil net bir değer yok bu konuda aslında çünkü bu sizin sisteminizle yaptığınız göreve göre değişiklik gösterebilir.

kayn999

80+
Daha ağır oyunlarda test edersen daha belli olur darboğz olup olmadığı Senin ekipmanlar pek takmamış çünkü oyunu belli. Değerler normal gibi buarada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,074,900
Üyeler
170,775
Son üye
sceasty
Top Bottom