Darboğaz işlemcinin ekran kartına yetersiz gelmesinden kaynaklanan bişeydir kankambazı sistemlerde atıyorum 3070e ryzen 5 5500 takılınca ya da direkt güçlü bi ekran kartına güçsüz bi işlemci takıldığında neden 1080p de darboğaz yapıyor da 2k da yapmıyor
kanka adamın sorusuna cevap vermemişsin ama sen bilirsinDarboğaz işlemcinin ekran kartına yetersiz gelmesinden kaynaklanan bişeydir kankam
bazı sistemlerde atıyorum 3070e ryzen 5 5500 takılınca ya da direkt güçlü bi ekran kartına güçsüz bi işlemci takıldığında neden 1080p de darboğaz yapıyor da 2k da yapmıyor
2k da 3070 e daha fazla yük biner ve 5500 ün yükü azalır onun için darboğazda azalırbazı sistemlerde atıyorum 3070e ryzen 5 5500 takılınca ya da direkt güçlü bi ekran kartına güçsüz bi işlemci takıldığında neden 1080p de darboğaz yapıyor da 2k da yapmıyor
Şuradan başlayayım, FP dedikleri (Fiyat Performans) sistem birbirlerine uyumlu ve fiyatı piyasaya göre düşük olan sistemlerdir. FP nin dışında işlemci ekran kartından daha güçlü olması iyidir ama GPU nun CPU dan güçlü olması darboğaz demektir, GPU nun emirlerine yetersiz kalır CPU.bazı sistemlerde atıyorum 3070e ryzen 5 5500 takılınca ya da direkt güçlü bi ekran kartına güçsüz bi işlemci takıldığında neden 1080p de darboğaz yapıyor da 2k da yapmıyor
ben darboğazın ne olduğunu biliom zati beni anlamadığım şey 1080p de darbaz yaparken 2k'da niye yapmıyor ben onu anlamıyorumDarboğaz işlemcinin ekran kartına yetersiz gelmesinden kaynaklanan bişeydir kankam
2k da 3070 e daha fazla yük biner ve 5500 ün yükü azalır onun için darboğazda azalır
karka antattık ya 2k da 3070 e daha fazla yük biner 5500 yükü azalır .bu yüzden darboğazda azalırben darboğazın ne olduğunu biliom zati beni anlamadığım şey 1080p de darbaz yaparken 2k'da niye yapmıyor ben onu anlamıyorum
kusura bakma reis görmemişimkarka antattık ya 2k da 3070 e daha fazla yük biner 5500 yükü azalır .bu yüzden darboğazda azalır