Neler Yeni

Darboğaz Sorunu Yaşıyorum

furkqnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
Ekran kartım geforce gtx 1650 işlemcim amd ryzen 5 3500 8 gb ram kullanıyorum ekran kartımın sıcaklık değeri normal ama daha önce hiç macunu yenilemedim

Örnegin valorant oynarken ekran kartım oyun içinde maks %20 - 30 kullanılıyor işlemcim %70 - 80 arası kullanılıyor bunu nasıl çözerim.

Mevzu ram mi 8 gb ram eklesem düzelir mi?

ayrıca oyun içinde çok büyük donmalar yaşıyorum ekran kartı kullanım oranı %0 a kadar düşüyor

Son düzenleme:

Bünyamina

80+ Platinum
Ram eklemelisin. Valoda kullanım böyle oluyor. Darboğaz sayılır da hepimizde böyle. Anca 2k monitör kullanırsan kullanım artar. Yani şöyle düşük grafik isteyen oyun olmadığı için ekran kartına yük binmiyor. İyi bir işlemci fps tarzı oyunlarda çok daha fazla önemlidir.

furkqnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ram eklemelisin. Valoda kullanım böyle oluyor. Darboğaz sayılır da hepimizde böyle. Anca 2k monitör kullanırsan kullanım artar. Yani şöyle düşük grafik isteyen oyun olmadığı için ekran kartına yük binmiyor. İyi bir işlemci fps tarzı oyunlarda çok daha fazla önemlidir.
Ram eklersem ekran kartı kullanım oranı artar mı peki ve bu fps düşüşleri de onun yüzünden mi?

Bünyamina

80+ Platinum
Ram eklersem ekran kartı kullanım oranı artar mı peki ve bu fps düşüşleri de onun yüzünden mi?
Ekran kartı kullanımı arttırsan bile fps artmayacak. Bu oyun AAA grafik isteyen bir oyun değil ki yüke sokunca fps artsın.
Ram eklersen dual channel ile fps artışın olur tabi ki de. Şiddetle almanı tavsiye ederim.

furkqnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fps artsın istemiyorum ama öyle fps düşüyor ki oyun donuyor bu problemi nasıl çözerim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,245
Üyeler
165,658
Son üye
yusufkhya
Top Bottom