Cumartesi akşamı sipariş verdim pazartesi kargoya verildi dün elime ulaştı. dareu 950 pro aldım çok hafif ve kaliteli duruyor. kullananların yorumların dayanarak aldım umarım üzmez.
Bugün kargoya verilir diye tahmin ediyorum yarın sende olurşuanda aldım tahmini ne zaman gelir
link atar mısın hocamdareu 950 alacagım connect gameden tahmini kaç güne gelir ve kalitelimi seri cevap lütfrn 10 dkya alıcam
link atar mısın hocam
saat kaç gibi sence kankaBugün kargoya verilir diye tahmin ediyorum yarın sende olur
arkadaşım dün aldı bugün eline geldi beğendi kalitesini güzel diyor ama driverda mouseu okumuyor onu halledemedik henüz bakalımDareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
saat kaç gibi sence kanka
kanka inşallah bende olmaz öyle bişe sorunu çözersen bana yazarmısın bu konu üzerindenarkadaşım dün aldı bugün eline geldi beğendi kalitesini güzel diyor ama driverda mouseu okumuyor onu halledemedik henüz bakalım
Eyvallah kralşarjlı kankam