Ortalama bir haftadır kullanıyorum güzel ama şarj çabuk bitiyor galiba 4k dan kaynaklıArkadaşlar Ajazz 199 kullanıyorum bütçeyi zorlayıp almışken 4k modelini mi alayım çok fark olurmu yani 1 haftadır araştırıyorum derken mouse zamlandı bilgi verirseniz sevinirim
yani 1k alıp oyuna girdiğinizde farkı anlıyormusunuzOrtalama bir haftadır kullanıyorum güzel ama şarj çabuk bitiyor galiba 4k dan kaynaklı
Hiç almadım 1k ya o yüzden bir şey diyemeyeceğimyani 1k alıp oyuna girdiğinizde farkı anlıyormusunuz
Monitör kaç hzyani 1k alıp oyuna girdiğinizde farkı anlıyormusunuz
Bu 4k ne oluyor tam olarak mesala bende rival 3 var onda 300 igs mi neydi 1000hz de 4k neOrtalama bir haftadır kullanıyorum güzel ama şarj çabuk bitiyor galiba 4k dan kaynaklı
4000hzBu 4k ne oluyor tam olarak mesala bende rival 3 var onda 300 igs mi neydi 1000hz de 4k ne
Ozaman yine alınır ya mantkken rekabetçi dışında oynarken 1000hz e çekersin mis4000hz
Olabilir ben valorantta falan 4k kullanıyorum hatta knight da bile lazım değilken hiç değişmiyorum 4k ile devamOzaman yine alınır ya mantkken rekabetçi dışında oynarken 1000hz e çekersin mis
Ama fiyatıda pahalı 2k o mouseunOlabilir ben valorantta falan 4k kullanıyorum hatta knight da bile lazım değilken hiç değişmiyorum 4k ile devam
144Monitör kaç hz
1.5k idi aldığım daAma fiyatıda pahalı 2k o mouseun
Connectgame de öyle ama pek güvenilir bir site değil bence1.5k idi aldığım da