Bluetooth dışında kablo veya wireless ile de bağlanabiliyorsun.Mouse Bluetoothlu mu yoksa başka destegide var mi
bendede geldi ama 4k kullanılmıyor , o eğer kasa mouseye uzaksa biraz menzili artsın diye. driverde 4k seçilebiliyor ama 4k çalışmıyor.ConnectGame üzerinden Dareu a950 pro 1k aldım. 1-2 saat kullandım ve bir sorun yok gibi. Ama merak ettiğim bir şey var. 1k olan versiyonu almama rağmen yanında dongle da geldi sanırım. Dongle ile bağladığımda driver üzerinde 4k hz seçeneği de gözüküyor. Nedenini bilen var mı?
Hocam rahatsız ediyorum ama bir şey sormam gerek. Ben driverdan bu kısmı ayarladıktan sonra eski haline dönüyor. Sizde de öyle mi acaba?bendede geldi ama 4k kullanılmıyor , o eğer kasa mouseye uzaksa biraz menzili artsın diye. driverde 4k seçilebiliyor ama 4k çalışmıyor.
driverler çok buglu ya bir versiyonu sürekli donuyor , bir versiyonunda device not connected diyor.Hocam rahatsız ediyorum ama bir şey sormam gerek. Ben driverdan bu kısmı ayarladıktan sonra eski haline dönüyor. Sizde de öyle mi acaba?
(Driver sürümünü değiştirince düzeldi.)