Neler Yeni

Dareu A950 Pro 4K Ayarları

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yiğit Çetinkaya
Arkadaşlar herkese iyi forumlar,
Bugün itibariyle faremi teslim almış bulunmaktayım. Rival 110'a nazaran geçişim çok fark etti :D

Ekte bırakmış olduğum görseldeki gibi bir çok ayar beni karşıladı burada mutlaka yapmam gereken bir ayar var mıdır acaba ?

Ekler

• mouse.png
    mouse.png
    1.4 MB · Hit: 155

yigithandeniz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
yigithandeniz
hayırlı uğurlu olsun bende birkaç gündür kullanıyorum 4k modeli yazılım sürekli mouse görmüyor bende anlamadım ve sanırım ben 1000 hz kullanıyorum sağ altta response time 1 ms seçmişsindir diye düşünüyorum :D @MuratTheFounderOfGariban hocam bende 4000 hz seçeneği yok bilgin var mı

Ekler

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    17.4 KB · Hit: 70
Son düzenleme:

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yiğit Çetinkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayırlı uğurlu olsun bende birkaç gündür kullanıyorum 4k modeli yazılım sürekli mouse görmüyor bende anlamadım ve sanırım ben 1000 hz kullanıyorum sağ altta response time 1 ms seçmişsindir diye düşünüyorum :D @MuratTheFounderOfGariban hocam bende 4000 hz seçeneği yok bilgin var mı
Farenin gözükmemesinin dili sistem dilinin ingilizce olmamasından kaynaklı sanırsam. Güncellemeyle düzeleceğini söylüyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam sadece hz ve ms ayarını yapabildim 😅

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yiğit Çetinkaya

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Samet Sarı
Farenin gözükmemesinin dili sistem dilinin ingilizce olmamasından kaynaklı sanırsam. Güncellemeyle düzeleceğini söylüyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam sadece hz ve ms ayarını yapabildim 😅
Valla hocam güncellemeyle umarım düzeltirler pek sanmıyorum ama

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
Arkadaşlar herkese iyi forumlar,
Bugün itibariyle faremi teslim almış bulunmaktayım. Rival 110'a nazaran geçişim çok fark etti :D

Ekte bırakmış olduğum görseldeki gibi bir çok ayar beni karşıladı burada mutlaka yapmam gereken bir ayar var mıdır acaba ?
kral connectgame üzerinden mi aldın ben almaya korkuyorumda ordan bişi milletin başına neler neler gelmiş :( 4k çok mu önemli düz alsam ne olur tek farkı 4k olmasımı düzünün ha birde pilli değil dimi şarjlı

Ctnkaya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yiğit Çetinkaya
kral connectgame üzerinden mi aldın ben almaya korkuyorumda ordan bişi milletin başına neler neler gelmiş :( 4k çok mu önemli düz alsam ne olur tek farkı 4k olmasımı düzünün ha birde pilli değil dimi şarjlı
Hocam ben kendi tecrübelerimi aktarayım size.
Siparişi verdikten sonra ertesi sabah erken kargolayabilirler mi diyerekten mail attım. Anında dönüş sağladılar ve hali hazırda(10.30) kargoya verdiklerini söylediler. Ben site taraflı bir sıkıntı yaşamadım.
Ve ürün jelatiniyle beraber geldi hiç bir sıkıntısı olmadan kullanmaya başladım.
4k mevzusunda ise ben uzun vadede kullanmak için tercih ettim. Farkını yaşayarak göreceğiz :D

Jagexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Ali Kemal HANCI
Siparişi verdikten sonra ertesi sabah erken kargolayabilirler mi diyerekten mail attım. Anında dönüş sağladılar ve hali hazırda(10.30) kargoya verdiklerini söylediler. Ben site taraflı bir sıkıntı yaşamadım.
Ve ürün jelatiniyle beraber geldi hiç bir sıkıntısı olmadan kullanmaya başladım.
4k mevzusunda ise ben uzun vadede kullanmak için tercih ettim. Farkını yaşayarak göreceğiz :D
Sırf siteye güvenemediğimden trendyoldan g502 aldım, iptal edip alsammı diye hala kararsızım.

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
nasil hocam memnun musunuz bende almayı düşünüyorumda

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
2 ay önce m3 4k aldım 1-2 hafta sonra farenin bluetooth özelliği bozuldu laptop görmüyor
connect garantiye yazdım adamlar başta cevap veriyodu arıza videosunu gönderin filan ben de istediklerini yaptım
sonra üreticiyle görüşüp kısa zamanda döneceklerini söylediler.1 hafta sonra mail attım noldu die bir daha dönmediler.
1703959031285.png

cchavo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
ibrahim ahıskalı
Sırf siteye güvenemediğimden trendyoldan g502 aldım, iptal edip alsammı diye hala kararsızım.
ya ürün orjinal ve güzel ama bozulursa garanti yok gibi düşünücen mecbur

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
indirimde olan ürünleri deffolu ve arıza çıkarabilecek tip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri