Ctnkaya
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
Farenin gözükmemesinin dili sistem dilinin ingilizce olmamasından kaynaklı sanırsam. Güncellemeyle düzeleceğini söylüyorlar.hayırlı uğurlu olsun bende birkaç gündür kullanıyorum 4k modeli yazılım sürekli mouse görmüyor bende anlamadım ve sanırım ben 1000 hz kullanıyorum sağ altta response time 1 ms seçmişsindir diye düşünüyorum@MuratTheFounderOfGariban hocam bende 4000 hz seçeneği yok bilgin var mı
Evet hocam sadece hz ve ms ayarını yapabildimhayırlı uğurlu olsun bende birkaç gündür kullanıyorum 4k modeli yazılım sürekli mouse görmüyor bende anlamadım ve sanırım ben 1000 hz kullanıyorum sağ altta response time 1 ms seçmişsindir diye düşünüyorum@MuratTheFounderOfGariban hocam bende 4000 hz seçeneği yok bilgin var mı
Valla hocam güncellemeyle umarım düzeltirler pek sanmıyorum amaFarenin gözükmemesinin dili sistem dilinin ingilizce olmamasından kaynaklı sanırsam. Güncellemeyle düzeleceğini söylüyorlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet hocam sadece hz ve ms ayarını yapabildim![]()
kral connectgame üzerinden mi aldın ben almaya korkuyorumda ordan bişi milletin başına neler neler gelmişArkadaşlar herkese iyi forumlar,
Bugün itibariyle faremi teslim almış bulunmaktayım. Rival 110'a nazaran geçişim çok fark etti
Ekte bırakmış olduğum görseldeki gibi bir çok ayar beni karşıladı burada mutlaka yapmam gereken bir ayar var mıdır acaba ?
Hocam ben kendi tecrübelerimi aktarayım size.kral connectgame üzerinden mi aldın ben almaya korkuyorumda ordan bişi milletin başına neler neler gelmiş4k çok mu önemli düz alsam ne olur tek farkı 4k olmasımı düzünün ha birde pilli değil dimi şarjlı
Sırf siteye güvenemediğimden trendyoldan g502 aldım, iptal edip alsammı diye hala kararsızım.Hocam ben kendi tecrübelerimi aktarayım size.
Siparişi verdikten sonra ertesi sabah erken kargolayabilirler mi diyerekten mail attım. Anında dönüş sağladılar ve hali hazırda(10.30) kargoya verdiklerini söylediler. Ben site taraflı bir sıkıntı yaşamadım.
Ve ürün jelatiniyle beraber geldi hiç bir sıkıntısı olmadan kullanmaya başladım.
4k mevzusunda ise ben uzun vadede kullanmak için tercih ettim. Farkını yaşayarak göreceğiz![]()
nasil hocam memnun musunuz bende almayı düşünüyorumdaHocam ben kendi tecrübelerimi aktarayım size.
Siparişi verdikten sonra ertesi sabah erken kargolayabilirler mi diyerekten mail attım. Anında dönüş sağladılar ve hali hazırda(10.30) kargoya verdiklerini söylediler. Ben site taraflı bir sıkıntı yaşamadım.
Ve ürün jelatiniyle beraber geldi hiç bir sıkıntısı olmadan kullanmaya başladım.
4k mevzusunda ise ben uzun vadede kullanmak için tercih ettim. Farkını yaşayarak göreceğiz![]()
ya ürün orjinal ve güzel ama bozulursa garanti yok gibi düşünücen mecburSırf siteye güvenemediğimden trendyoldan g502 aldım, iptal edip alsammı diye hala kararsızım.