Fareden memnun musunuz? Kaç gündür fare arayışındaydım en son Ajazz AJ139 Pro aldım. Bir yandan korkuyorum inceleme falan bulamadım yorumlarına güvenerek aldım.evet windows dilini ingilizce yaptıkdan sonra oluyor
baya iyi kanka alabilrisin
Hocam pc yi açtığınızda sürekli windows dilini ingilizcemi yapmak zorundasınızevet windows dilini ingilizce yaptıkdan sonra oluyor
hep ingilizce olması alzımHocam pc yi açtığınızda sürekli windows dilini ingilizcemi yapmak zorundasınız
Türkçede kesinlikle açılmıyor mu
Yoksa 1 kere ingilizce yapıp uygulamadan mouse ayarlarını yaptıktan sonra dili tekrar türkçeye çevirdik diyelim sonraki açılışta yaptığınız ayarlar 0 lanıyor mu yoksa 1 kere yapıp dili türkçe yapsak kendini otomatik kaydediyor mu mouse
Kanka uygulamayı her pc yi açtığımızda açmak zorundamıyız 1 kere ayarlasak her şeyini sonra otomatik kaydetmiyor mu zaten onu diyorum yoksa uygulamayı açmak için dili ingilizce yapmak gerekiyor onu biliyorumhep ingilizce olması alzım
Hocam bir kere İngilizce yapıp da fare ya da klavye ayarlarını yaptıktan sonra dili değiştirip uygulamayı da silince aynı ayarlarda kalmıyor mu ?hep ingilizce olması alzım
dareu a950 aldım fakat driver da algılamıyor cihazı bazi arkadşalardada olmuş neden çözümü v.s varmı yardım edermisiniz
Tühİnceleme - TR'DE İLK - DAREU A950 PRO MG ALLOY Oyuncu Faresi
Hepinize selamlar sevgili forumdaşlar. Yepisyeni ve bomba gibi bir inceleme ile daha karşınızdayım. Bugün Türkiye'de henüz hiçbir yerde incelemesi olmayan, gerçek bir canavar ile karşınızdayım. Evet bugünkü konuğum başlıkta da gördüğünüz üzere👉 Dareu A950 Pro Magnesium Alloy 👈 Dareu A950 Pro...forum.donanimarsivi.com
Alıntıyı görüntüle
İngilizce yapıp driverı açıyorsun sonra türkçeye tekrar çeviriyorsun full ingilizce kullanma zorunluluğu yok diye biliyorum. Veya belki Darmoshark ile karıştırıyorumTüh
Mesaj otomatik birleştirildi:
ingilizceye alışmak da baya uzun sürer