Öneri Dark dizisi izlenir mi ?

NoWa

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
203
Bilim Kurgu severim sizce Dark dizisi izlemeli miyim ? farklı önerileniniz varsa yazarsanız sevinirim iyi akşamlar.

Başka bir önerin var mı ?
lost in space veya stranger things büyük ihtimalle izlemişsindir mr robot da bakabilirisn

final vermemiş dizileri izlememeye çalışıyorum bence sende dikkat et imdb den kontrol et çünkü hikayesi yarım kalıyor ne olup bittiğini yeni sezona kadar unutuyorsun

• Beğen
Reaksiyonlar: NoWa
Bilim Kurgu severim sizce Dark dizisi izlemeli miyim ? farklı önerileniniz varsa yazarsanız sevinirim iyi akşamlar.
izlediğim en iyi dizilerden biri ama çooooooooooooook karışık bir dizi(abartmıyorum.). duyduğum kadarı ile bazı kişiler diziyi not tutarak izliyorlarmış. Ben diziyi %100 anladığımı söyleyemem ama %100 anlamamış halimle bile dizi ilk 10 dizime rahatlıklaa girer. Sana tavsiyem izleyeceksen pür dikkat izle ve ilk sezon hiçbirşey anlamaman gayet normal hatta dizinin sonlarına doğru çoğu şey oturursa şaşırmam.

• Beğen
Beyninin yanmasını istiyorsan izleyebilirsin.

• Beğen
güzel dizi ilk 2 sezon özellikle atmosferi falan sarıyo

• Beğen
Devam ederim ara vermem diyosan izle 2 gün sonra unutuyosun. Ben şahsen 2 gün sonra saldım diziyi

• Beğen
lost in space veya stranger things büyük ihtimalle izlemişsindir mr robot da bakabilirisn

final vermemiş dizileri izlememeye çalışıyorum bence sende dikkat et imdb den kontrol et çünkü hikayesi yarım kalıyor ne olup bittiğini yeni sezona kadar unutuyorsun
lost in space sarmıştı.

izlenir çok iyi bir dizi ama 3 farklı zaman çizelgesi olduğu için her türlü kafan karışıyor

Dostum izlenir zaten 18 bolum fln cok kalitelixir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir yerden sonra çok sıkıyor fazla uzatmışlar gibi hissetiriyor
18 bolum dizi dostum anca zaten sıkıcı da degil ayrica, turu sana uymamis sanirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,605
Üyeler
184,027
Son üye
\LAZARUS/
Geri