lost in space veya stranger things büyük ihtimalle izlemişsindir mr robot da bakabilirisnBaşka bir önerin var mı ?
izlediğim en iyi dizilerden biri ama çooooooooooooook karışık bir dizi(abartmıyorum.). duyduğum kadarı ile bazı kişiler diziyi not tutarak izliyorlarmış. Ben diziyi %100 anladığımı söyleyemem ama %100 anlamamış halimle bile dizi ilk 10 dizime rahatlıklaa girer. Sana tavsiyem izleyeceksen pür dikkat izle ve ilk sezon hiçbirşey anlamaman gayet normal hatta dizinin sonlarına doğru çoğu şey oturursa şaşırmam.Bilim Kurgu severim sizce Dark dizisi izlemeli miyim ? farklı önerileniniz varsa yazarsanız sevinirim iyi akşamlar.
lost in space sarmıştı.lost in space veya stranger things büyük ihtimalle izlemişsindir mr robot da bakabilirisn
final vermemiş dizileri izlememeye çalışıyorum bence sende dikkat et imdb den kontrol et çünkü hikayesi yarım kalıyor ne olup bittiğini yeni sezona kadar unutuyorsun
Dostum izlenir zaten 18 bolum fln cok kalitelixirBilim Kurgu severim sizce Dark dizisi izlemeli miyim ? farklı önerileniniz varsa yazarsanız sevinirim iyi akşamlar.
18 bolum dizi dostum anca zaten sıkıcı da degil ayrica, turu sana uymamis sanirim.bir yerden sonra çok sıkıyor fazla uzatmışlar gibi hissetiriyor