Hydranoid
80+ Bronze
İşlemcin 5950x ise çok normalaynısını alıp montajladım aida64 cpu strees testinde 69-70 derece oluyor maksimum normalmi bu durum
İşlemcin 5950x ise çok normalaynısını alıp montajladım aida64 cpu strees testinde 69-70 derece oluyor maksimum normalmi bu durum
r5 5600İşlemcin 5950x ise çok normal
Normal bu arada istiyorsan voltaj da kıs bir 5 derece daha düşer çok basit işlem 0.0075 gibi değer düşürebilirsiniz kasana da bağlır5 5600
normalse kalsın sıkıntı yokNormal bu arada istiyorsan voltaj da kıs bir 5 derece daha düşer çok basit işlem 0.0075 gibi değer düşürebilirsiniz kasana da bağlı
Normal tabi istersen sistemin kasanın fotoğrafına at özellikle egzoz fanı görünsün bakalım. Bir de alttaki jelatini de söktünüz değil minormalse kalsın sıkıntı yok
Az biraz olur geçtiğine değeyecek pek bir şey olmazWraith prism kullanıyorum bu daha iyi mi olur?
tabi tabi söktümNormal tabi istersen sistemin kasanın fotoğrafına at özellikle egzoz fanı görünsün bakalım. Bir de alttaki jelatini de söktünüz değil mi
Ben bir tanıdığa yaptırdım montajına zor diyorlar diye de belirttim, şlaps diye taktı dalga geçiyor hani zordu diye. Hiç zorlanmadı neredeyse.Teslim aldım ve yanında gelen termal macun ile montajını yaptım. Montaj konusunda o klipsleri takmak beni çok uğraştırdı söksem tekrar takamam çok çile çektim takarken. Ağustos 2022'den beri kullandığım stok soğutucumla AIDA64'te yaptığım stres testinde max 78 ortalama olarak 76 derecelerdeydi sıcaklık değerlerim. Bir kaç gün önce yaptığım testlerde 80 dereceyi görmüştüm oda sıcaklığından vs kasam kapalı bir yerde az önce yaptığım testte max 59 dereceyi gördü geneli de 57-58 derece falandı. arka planda valorant açık lobide 47-48 derece şu anda ısı değerlerim. İlk izlenim olarak bunları verebilirim.
Valla tecrübe farkıdır ben gerçekten çok zorlandım bir türlü oturtamadım.Soğutucu geldi. İşlemcim Ryzen 3 3300X. Oyunlarda 80 dereceleri geçtiği için CPB kapatmak zorunda kalıyordum o haliyle bile Chivalry 2 oyununda 70 dereceleri görüyordu. Şuan CPB açık şekilde aynı oyunda 59 derece çalışıyor işlemci. Arada 60-61'e çıkıp geri düşüyor. Çok memnunum tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bir tanıdığa yaptırdım montajına zor diyorlar diye de belirttim, şlaps diye taktı dalga geçiyor hani zordu diye. Hiç zorlanmadı neredeyse.
Montaj kasanın içindeyse tabi ki zor yoksa öyle ahım şahım zor değil bilmeyen güvenemeyip korkar tabiSoğutucu geldi. İşlemcim Ryzen 3 3300X. Oyunlarda 80 dereceleri geçtiği için CPB kapatmak zorunda kalıyordum o haliyle bile Chivalry 2 oyununda 70 dereceleri görüyordu. Şuan CPB açık şekilde aynı oyunda 59 derece çalışıyor işlemci. Arada 60-61'e çıkıp geri düşüyor. Çok memnunum tavsiye ederim.
Edit: Valorantta 49 derece işlemci, ara sıra 50-51 falan gezip geri iniyor. 77-78 dereceleri görüyordum eski soğutucuyla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben bir tanıdığa yaptırdım montajına zor diyorlar diye de belirttim, şlaps diye taktı dalga geçiyor hani zordu diye. Hiç zorlanmadı neredeyse.