aynı numarayla oluyor mu, sipariş verirken numara istiyordusadece yeni mail ile kayıt olmak yeterli
Teşekkür ederim hocam, arkadaşa sistem aldık da henüz gelmedi. Stok soğutucuyla kullanmak istemedik. Bilgileriniz aydınlatıcı olduAynen hocam. Ama sıcaklık konusunda 7500f için endişelenmene gerek yok. Yayınladıkları makalede 7500f 95C ye kadar performansını sürekli arttırıyor ve uzun yıllar 95C de çalışacak şekilde stabil tasarlandı diyor. 95C de performans kesip daha fazla ısınmadığını da üstüne ekliyor. Bunu da tüm 7000 serisi için geçerli olduğunu söylüyor. Yani endişelenip paranı çok pahalı soğutuculara vermene gerek yok aksine yüksek sıcaklıka daha yüksek performans veren bir işlemci. 300 500 liralık bir kule tipi soğutucu 65W işlemciyi soğutmak için hayli hayli yetecektir.
60 derecelerde takılıyor. Bu dark freezer x123 soğutucu ile7500f ile oyunlarda kaç derece ortalama?
60 dereceler 60 61 mi 68 69a kadar yolu var mı60 derecelerde takılıyor. Bu dark freezer x123 soğutucu ile
İçinden çıkan termal macunu mu kullandınız peki aynı islemci bende de var stok kullaniyorum daAynen hocam. Ama sıcaklık konusunda 7500f için endişelenmene gerek yok. Yayınladıkları makalede 7500f 95C ye kadar performansını sürekli arttırıyor ve uzun yıllar 95C de çalışacak şekilde stabil tasarlandı diyor. 95C de performans kesip daha fazla ısınmadığını da üstüne ekliyor. Bunu da tüm 7000 serisi için geçerli olduğunu söylüyor. Yani endişelenip paranı çok pahalı soğutuculara vermene gerek yok aksine yüksek sıcaklıka daha yüksek performans veren bir işlemci. 300 500 liralık bir kule tipi soğutucu 65W işlemciyi soğutmak için hayli hayli yetecektir.
7500f'i kaç derecede tutar acabaSELAM100 kodu ile bu fiyata iniyor. Ama ilk alışverişe özel. @Bünyamina geçenki indirimde almamıştım bu sefer alsammı? Daha işlemciyi değiştiremedim bu arada i3 12100F duruyor halen i5 12400F e geçemedim bi türlü
hocam gürültü seviyesi nasıl bana sessiz bir kule tipi lazımda i5 12400f için60 derecelerde takılıyor. Bu dark freezer x123 soğutucu ile