6-7 saat rdr oynadıktan sonra bakmıştım hocamcoreboost kapasana çok yüksek 95
6-7 saat rdr oynadıktan sonra bakmıştım hocamcoreboost kapasana çok yüksek 95
İyi yapmışsın. Fiyatına göre gerçekten başarılı bir ürün.Ben x123 aldım arkadaşta ise yine 4 bakır borulu 1000 liralık bilindik marka bir hava soğutucu var aynı işlemciyi kullanıyoruz ve sıcaklık değerlerimiz aynı bu fiyata kesinlikle alınır.
iyi yapmışsın ho.Ben de geçenlerde forumda önerdiler diye aldım stok fanla boşta 50-55 derecelerde çalışan işlemci bu soğutucuyla 37-40 larda çalışıyor boşta. Gayet memnunum. (R5 5600)
5600x te kullanmaktayım. Macun olarak thermal grizzly aeronaut kullanıyorum. İşlemci buz gibi.ALINMAZZZZZZZZZZ
Siparişim geldi kullanıyorum i511400F islemcimi valo ve cs2 de en fazla 53 derece gördü teşekkürler.İndirime girmiş. AM4 işlemci tarafında 5600 5600x 5700x vb am5 tarafına 7500f 7600 vb işlemciler için yeterli bir fan. Uyguna fan arayanlar için iyi bir tercih.
Kutu içeriği resimde mevcut. 155mm cpu yüksekliği mevcut. Kasanıza sığıyor mu bakın.
Evet kullanabilirsin.Arkadaşlar kasam bu : https://www.hepsiburada.com/zeiron-...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.56.7
7500f için alıyorum kasama uyuyor mu acaba bilen bakabilir mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Bünyamina
Sağlık olsun. Hiç uğraşma.509 dan aldım iade edip De 479 dan mı alsam karar veremedim