Hayır aldığın soğutucu çok daha iyi. Bu ürün f/p.Thermaltake Peerless assssin aldım. Bu soğutucudan daha mı iyidir?
Bence alınmaz çünkü bu işlemci için düşük kalır. Uyguna idare etsin işimi görsün dersen alabilirsin.AMD Ryzen 7 5700X3D için alınır mı
1k ya kadar alınabilecek en sessiz fp olan soğutucu önerir misin hocamHayır aldığın soğutucu çok daha iyi. Bu ürün f/p.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence alınmaz çünkü bu işlemci için düşük kalır. Uyguna idare etsin işimi görsün dersen alabilirsin.
En sessiz mi inan bilmiyorum ama f/p olarak kurtarıcın olabilir.1k ya kadar alınabilecek en sessiz fp olan soğutucu önerir misin hocam
5 borulu olanlar 1200tl civarında mıydı hocamEn sessiz mi inan bilmiyorum ama f/p olarak kurtarıcın olabilir.
Thermalright Assassin Spirit 120 EVO Dark 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1850 RPM hızında çalışan TL-E12B V2 serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.tr
6 lı borulu olanlarda var ama iş sadece boruyla bitmiyor. İyi bir fan istersen bu ürüne bakabilirsin.5 borulu olanlar 1200tl civarında mıydı hocam
bu iyiymiş baya diğeriyle sıcaklık olarak ortalama kac derece etki eder. yordum biraz kusura bakmayın6 lı borulu olanlarda var ama iş sadece boruyla bitmiyor. İyi bir fan istersen bu ürüne bakabilirsin.
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
5600x Wraith prsim ile kullanıyorum gayet iş görüyor. X123 çok daha iyi bu fana göre. İyi yapmışsın.Aldım bende 5600x için yeterli olur 120w termal dagılım varmış 479 tl ye stok sogutucu vermıyorlar. Tam bir f/p gibi duruyor. Gelince takıp yorum atarım.
Güzel tercih olur. Bu fiyattan hepsiburada satıcılı bitmiş fakat takip et yine gelir diye düşünüyorum.Ufak kardeşime bir sistem diziyorum da R5 5600G var, stok fanı kurtarır mı? İşlemci 75 derecelerin üstüne pek çıkmasa yeterli. Eğer stok fan yetmeyecekse ben de bu fandan alayım.