Konudaki mesajları okudunuz mu? Biraz okuyun lütfen, konunun açılmasının amacı bu. Hemen soru soruyorsunuz.5 5600 için alınır mı
Sağolasın reisim teşekkür ederimEvet kullanabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağlık olsun. Hiç uğraşma.
hocam bende i5 12400 f var Thermalright peerless Assassin 1290 tl vs Thermalright Phantom spirit 1560 vede thermalright-frost- commender 1700 tl hangisi senceEvet zaten en iyi seçim bu işlemciler için olur.
X123 fan da bu işlemci soketini desteklediğini bir kaç arkadaş belirtmiş aslında. Eğer denemek istersen iyi seçim olur. Daha iyi bir fan almak istersen peerless assasin alınabilir.hocam bende i5 12400 f var Thermalright peerless Assassin 1290 tl vs Thermalright Phantom spirit 1560 vede thermalright-frost- commender 1700 tl hangisi sence
Şefim Phantom spirit nerede 1560₺ bulamadım da onun indirime girmesini bekliyordum linki paylaşır mısın rica etsemhocam bende i5 12400 f var Thermalright peerless Assassin 1290 tl vs Thermalright Phantom spirit 1560 vede thermalright-frost- commender 1700 tl hangisi sence
şefim benim 500 tle yakın indirirm var senin işlemcin ney frost commender al daha iyi phantomdanŞefim Phantom spirit nerede 1560₺ bulamadım da onun indirime girmesini bekliyordum linki paylaşır mısın rica etsem
bütçe 1.5k işlemci 5600 lakin ddr5'e geçebilirim diye iyisinden almak istiyorumşefim benim 500 tle yakın indirirm var senin işlemcin ney frost commender al daha iyi phantomdan
ayn bende öyle şekilde düşünoyurmda böylede ilerde sıvıv soğutmaa falan eçersem diyede düşünoyrum aklmda pearles assasin vard sonra frost commendera dondi 7800 3xd yi bile soğuyormuşbütçe 1.5k işlemci 5600 lakin ddr5'e geçebilirim diye iyisinden almak istiyorum