🔥İndirim Dark Freezer X129 505 TL

Lga 1700 desteklemiyor galiba

Soğutucu almak isteyenler olursa snowman T5 rgb olan model var 12400f işlemcide kullanıyorum işlemci 55 dereceyi geçmedi valorantta. cpu stres test yapmadım o yüzden max yük altında kaça kadar çıkar bilmiyorum. Valorant üzerinden kıyas yapabilirsiniz en azından. 300tl gibi bir paraya almıştım fazlasıyla yeterli bu fiyat bandında. Kasam msi forge m100r mesh olan model.

İd cooler 214xt den daha iyi soğutur mu ve lga 1700 destekliyor mu bu iki soruya acil cevap lazım çünkü
Hepsi buradadaki siparişimi iptal edicem

Soğutucu almak isteyenler olursa snowman T5 rgb olan model var 12400f işlemcide kullanıyorum işlemci 55 dereceyi geçmedi valorantta. cpu stres test yapmadım o yüzden max yük altında kaça kadar çıkar bilmiyorum. Valorant üzerinden kıyas yapabilirsiniz en azından. 300tl gibi bir paraya almıştım fazlasıyla yeterli bu fiyat bandında. Kasam msi forge m100r mesh olan model.
benim de 12400f im var sıvı soğutucu arıyorum aslında cooler master liquid ml240l mı alsam diye düşünüyorum siz de böyle yazınca iyice kafam karışıyor ya da yaza kadar ertelemeli miyim?

Gelbura.comdan gidin id cooling se-214 xt alın en azından deneyimleyen fazla lga1700 isteyenler.

Soğutucu almak isteyenler olursa snowman T5 rgb olan model var 12400f işlemcide kullanıyorum işlemci 55 dereceyi geçmedi valorantta. cpu stres test yapmadım o yüzden max yük altında kaça kadar çıkar bilmiyorum. Valorant üzerinden kıyas yapabilirsiniz en azından. 300tl gibi bir paraya almıştım fazlasıyla yeterli bu fiyat bandında.

Lga 1700 desteklemiyo ama

benim de 12400f im var sıvı soğutucu arıyorum aslında cooler master liquid ml240l mı alsam diye düşünüyorum siz de böyle yazınca iyice kafam karışıyor ya da yaza kadar ertelemeli miyim?
ben sadece deneyimlerimi paylaştım :D bütçen varsa tabii ki sıvı soğutucu al hem görsel olarak da güzel görünür. ama amacın soğutmaksa sadece sıvıya gerek yok

Gelbura.comdan gidin id cooling se-214 xt alın en azından deneyimleyen fazla lga1700 isteyenler.
550-600tl bandında bunu almaya gerek yok bence snowman T5 diyorum başka bişey demiyorum yarı fiyatına mükemmel performans
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Snowman T5 için AMD anakart üzerindeki braketlerle birlikte kullanılabilir. Kutusundan amd kiti çıkmıyor bilginiz olsun alacak varsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lga1700 desteklemiyo ama
lga 1700 destekliyor 12400f cpuda kullanıyorum diye yazdım hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,518
Üyeler
189,854
Son üye
ernest52