Nasıl şikayetler? Teknobiyotik güvenilirdir. Çevrenizde sorun yaşayan oldu mu?Dark guardian model kasa almayı düşünüyorum ama hangi siteden alsam bilmiyorum. Sinerji ve Teknobiyotik satıyor ama Sinerji'de stok yok. Teknobiyotik için ise çok sikayet var sizce sorun olur mu?
Teknobiyotikten arkadaşım bir alışveriş yapmıştı hiçbir sorun yaşamadı.Dark guardian model kasa almayı düşünüyorum ama hangi siteden alsam bilmiyorum. Sinerji ve Teknobiyotik satıyor ama Sinerji'de stok yok. Teknobiyotik için ise çok sikayet var sizce sorun olur mu?
Hocam kasanın üreticisi teknobiyotik zatenNasıl şikayetler? Teknobiyotik güvenilirdir. Çevrenizde sorun yaşayan oldu mu?
"Türkiye'ye sağlayıcısı"Hocam kasanın üreticisi teknobiyotik zaten
Üretici mi?Hocam kasanın üreticisi teknobiyotik zaten
Kasanın üreticisi teknobiyotik zatenDark guardian model kasa almayı düşünüyorum ama hangi siteden alsam bilmiyorum. Sinerji ve Teknobiyotik satıyor ama Sinerji'de stok yok. Teknobiyotik için ise çok sikayet var sizce sorun olur mu?
Nasıl şikayetler olduğunu sordum ben. Sadece kasa için değil, Teknobiyotik diğer sattığı ürünler için de güvenilirdir.Hocam kasanın üreticisi teknobiyotik zaten
Kasayı Dark üretmiyor. Kasanın tasarım ve üretim hakkına sahip değil. Dark'ın her ürünü Çin'de üretilen ürünlere basılan Dark logosundan ibaret. Dark guardian Çin'de üretilen isimsiz bir kasadan ibaret. Mesela tecware adlı bir firmada Singapur'da kendi isimlerini basmış kullanıyor aynı şasiyi.Üretici mi?
Dostum kasayı üreten DARK diye biliyorum.
Teknobiyotik DARK ürünlerini tedarik ediyor.
Dark teknobiyotik'in markası ise bilmiyorum haklı olabilirsin.