Çınar Yaşar
80+ Gold
Modele göre değişir
high power alsınarkadaşa high power almasını önermek daha doğru olucak ama yinede
Hayırdostlar dark marka psular kötümü? kötü olduğunu idaa edenler var sizinde fikirlerinizi merak ediyorum dark kullanan arkadaşlarım çok memnun fikriniz nedir?
Abdullah abinin geçen söylediği şey sırf 12v kanalından 350w veriyor diye kötü mu oluyor yani kanaldan ne kadar fazla veren PSU varsa onlar iyi mi demişti o yüzden bu bakış açısı yanlış.Evet, kötü.
500 W PSU'su mesela.
12V kanalından 350W veriyor şaka gibi.
3 tane koruması var, yetersiz.
Allah bilir ne kadar kaliteli.
Kapasitörleri pek bilinmiyor.
Kısacası alınmaz.
Evet çok kötüdostlar dark marka psular kötümü? kötü olduğunu idaa edenler var sizinde fikirlerinizi merak ediyorum dark kullanan arkadaşlarım çok memnun fikriniz nedir?
Hayır 350W 500W total bir PSU için berbat bir değer. O psu bir nevi benim sistemim için 350W. Fanlarım bile 12V çünkü.Abdullah abinin geçen söylediği şey sırf 12v kanalından 350w veriyor diye kötü mu oluyor yani kanaldan ne kadar fazla veren PSU varsa onlar iyi mi demişti o yüzden bu bakış açısı yanlış.
Dostum ben onu demedim sadece sırf öyle değerlendirmek yanlış bir bakış açısı diyorum hele kaynak Abdullah Hacıgül gibi biri ise.Hayır 350W 500W total bir PSU için berbat bir değer. O PSU bir nevi benim sistemim için 350W. Fanlarım bile 12V çünkü.
Ne olduğu belirsiz PSU napıcam onu?Dostum ben onu demedim sadece sırf öyle değerlendirmek yanlış bir bakış açısı diyorum hele kaynak Abdullah Hacıgül gibi biri ise.
Dostum anlamıyorsun ben demiyorum Dark PSU ları efsane diyorum ki o bakış açısı yanlış Allah Allah.Ne olduğu belirsiz PSU napıcam onu?
Herkesin ihtiyacı başka. Bakış açısı yanlış diyemezsin. Aynı değil diyebilirsin.Dostum anlamıyorsun ben demiyorum Dark PSU ları efsane diyorum ki o bakış açısı yanlış Allah Allah.
Yanlış çünkü dostum ben şimdi Yıllardır bu işleri yapan işi bu olan bir adama mı güveneceğim yoksa forumda yardımcı olmaya çalışan birini mi?Herkesin ihtiyacı başka. Bakış açısı yanlış diyemezsin. Aynı değil diyebilirsin.
Ben kendi yoluma bakarım. İyi forumlar.Yanlış çünkü dostum ben şimdi Yıllardır bu işleri yapan işi bu olan bir adama mı güveneceğim yoksa forumda yardımcı olmaya çalışan birini mi?