Neler Yeni

🔥İndirim Dark M2 Nvme M2 SSd Çevirici 229TL🔥

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Yunus Emre Uzun
Ben de 512gb lik m2 vardi, 1 tb lik daha m2 ssd aldım ama anakartta yer yok 2. İçin.

Şimdi bunu aldım 1tb lik ssd yi buna takacağım mis, sata almak istemedim 500mb hiz veriyor
hocam zaten çok yavaş hız veriyor gerçek slot olmadığı için tam hızlarını bilmiyorum ama sata ssd neden tercih etmediniz

keedy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Eren Yayla
Kendim kullanıyom anakartımda M2 SSD yuvası yok SATA alsam 500 hız verecek şuan bununla 1000/1000 alıyorum DA'nın videosunu izleyin kurulum için takması da çok kolay ekran kartının altındaki kısımda anakarta takılıyor 2. SSD için yuva yoksa SATA yerine bunu alın SATA ile M2 fiyatları aynı ve 2x daha hızlı

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Yunus Emre Uzun

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Ömer Murat KARACA
NVMe M2 SSD hızını öldürmek isteyen alabilir. Ugreen markasını almak her türlü daha mantıklı. DARK'ın aparatı ile NVMe M2 SSD'yi 1000 MB/s hızlarda kullanırsınız. Ayrıca PCB kalitesiz ve üzerindekilerin ne olduğu belli değil.

Ugreen PCIe 4.0 x4 x8 x16 bunu almak mantıklı. Hem hız olarak hem de uyumluluk olarak daha iyi. PCIe x1 veri yoluna NVMe M2 SSD takılmaz bana göre. SATA M2 SSD'ye de para verilmez. Konudaki diğer Ugreen dönüştürücü PCIe 3.0. Benim attığım ise PCIe 4.0 ama aynı fiyattalar. Ayrıca üzerinde pasif soğutucu ile geliyor.
Linkteki ürün için minimum x4 uzunluğunda pci express slotuna ihtiyacınız var. Yani anakartlarda hemen hemen çoğumuzun kullanmadığı ve konudaki Dark'ı takabildiğimiz x1 slotuna takılmıyor. x4, x8 veya x16 slotu için ya dolu dolu bir matx ya da normal bir atx anakarta ihtiyacınız var, zaten atx veya dolu bir matx anakartta da çift m2 slotu olur. O yüzden Ugreen saçma bir tercih maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca mantıksız, sata'dan farkı yok diyen arkadaşlar; sata'lar hem m2 parasına hem 500mb/s hız veriyorlar max. Bu aparat + nvme m2 taksanız 1GB/s hız alacaksınız. İleride de sistem yükseltirseniz elinizde yüksek hızlı bir disk olmuş olacak, satmaya kalksanız satadan rahat satılacak. O yüzden aparat + m2 almak Her türlü mantıklı

Nevermore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Berat

Nooname

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Noo Name
Linkteki ürün için minimum x4 uzunluğunda pci express slotuna ihtiyacınız var. Yani anakartlarda hemen hemen çoğumuzun kullanmadığı ve konudaki Dark'ı takabildiğimiz x1 slotuna takılmıyor. x4, x8 veya x16 slotu için ya dolu dolu bir matx ya da normal bir atx anakarta ihtiyacınız var, zaten atx veya dolu bir matx anakartta da çift m2 slotu olur. O yüzden Ugreen saçma bir tercih maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca mantıksız, sata'dan farkı yok diyen arkadaşlar; sata'lar hem m2 parasına hem 500mb/s hız veriyorlar max. Bu aparat + nvme m2 taksanız 1GB/s hız alacaksınız. İleride de sistem yükseltirseniz elinizde yüksek hızlı bir disk olmuş olacak, satmaya kalksanız satadan rahat satılacak. O yüzden aparat + m2 almak Her türlü mantıklı
Ugreen mi saçmalık :ROFLMAO: Ugreen ürününün en küçük giriş olarak X4 yuvasına sahip olduğunu biliyorum zaten. Artı ve eksilerini karşılaştıralım isterseniz. Dark'ın tek artısı PCI-e X1 veri girişi montaj edilebilir olması. O da sağlıklı bir montaj değil. Ağırlık ve sarsıntı sebebiyle bazen M2 SSD yerinden çıkabiliyor. DARK alan adam parasını resmen çöpe atmış olacak. Ugreen markasının ürünü aradaki fiyat farkına her türlü değer. Konudaki 3 ürüne de sahibim. DARK'ın ürününü almak resmen saçmalık. Düşük hız, verimsizlik, eski teknoloji, güvenliksiz, sağlıksız montaj vs... Ugreen ile DARK arasında 195 TL fark var. Ugreen üzerindeki pasif soğutucu ve termal ped o kadar ediyor. :D Ayrıca Ugreen, DARK markasına göre çok kaliteli. Bende Asus ROG B650E-E serisi bir anakart var 4 M2 SSD yuvası var ve yetmiyor. PCIe X1 yuvası çoğu güncel anakartta bulunmuyor zaten. NVMe SSD alıp neden 1000 MB/s hızlarda kullanayım ki. SATA M2 SSD alsanız bile Ugreen daha mantıklı. Sizin dediğiniz üründe aparat ilerde çöp olacak. Ama PCIe 4.0 ürünü alırsa yıllarca sorunsuz kullanabilir. İleriye dönük olarak Ugreen her türlü daha mantıklı.

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Can yaman
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,736
İsim
Arda doğan

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Ömer Murat KARACA
Ugreen mi saçmalık :ROFLMAO: Ugreen ürününün en küçük giriş olarak X4 yuvasına sahip olduğunu biliyorum zaten. Artı ve eksilerini karşılaştıralım isterseniz. Dark'ın tek artısı PCI-e X1 veri girişi montaj edilebilir olması. O da sağlıklı bir montaj değil. Ağırlık ve sarsıntı sebebiyle bazen M2 SSD yerinden çıkabiliyor. DARK alan adam parasını resmen çöpe atmış olacak. Ugreen markasının ürünü aradaki fiyat farkına her türlü değer. Konudaki 3 ürüne de sahibim. DARK'ın ürününü almak resmen saçmalık. Düşük hız, verimsizlik, eski teknoloji, güvenliksiz, sağlıksız montaj vs... Ugreen ile DARK arasında 195 TL fark var. Ugreen üzerindeki pasif soğutucu ve termal ped o kadar ediyor. :D Ayrıca Ugreen, DARK markasına göre çok kaliteli. Bende Asus ROG B650E-E serisi bir anakart var 4 M2 SSD yuvası var ve yetmiyor. PCIe X1 yuvası çoğu güncel anakartta bulunmuyor zaten. NVMe SSD alıp neden 1000 MB/s hızlarda kullanayım ki. SATA M2 SSD alsanız bile Ugreen daha mantıklı. Sizin dediğiniz üründe aparat ilerde çöp olacak. Ama PCIe 4.0 ürünü alırsa yıllarca sorunsuz kullanabilir. İleriye dönük olarak Ugreen her türlü daha mantıklı.
Dark daha kaliteli demedim zaten, Ugreen saçma dedim. Sizdeki gibi bir anakarta sahip biri direkt fanlı 4 M2 takılan Kartlardan da alır bu ufak abidig gubidik aparatlarla ne işiniz var :)

bu ürünler tek m2 slotlu veya hiç m2 slotu olmayan anakartlara m2 takabilmek için satılıyor ve bu durumdaki anakartların hepsinde x1 slotu var. Ugreen saçma çünkü anakartında çift pci express slotu olan zaten üst model anakarta sahiptir buna ihtiyaç duymaz dedim 😀 Dark da sanki 40 senelik eski ürün gibi sallamışsınız güvensiz, eski teknoloji vs diye iki ürün de slota sabitlenmeden takılıyor sizin mantıkla bakarsak ikisi de gevşeyebilir 😂 ikisi de aynı şekilde montaj oluyor biri sağlıklı iken biri sağlıksız mı şimdi (biri dikine diyeceksin de Ugreen'de de soğutucu ve pad ağırlığı var) xD veya 3.0 olunca dandik, ama 4.0 olunca senelerce sorunsuz kullanılıyor ne hikmetse :)
konuşmak için konuşuyorsunuz. Şurada haklı olduğunuz tek yer soğutucu + pad parasına 4.0 destekli aparat alınabiliyor olması. Şu brakete mecbur kalacak insanların %90'ında Ugreen'i takacak x4 veya daha büyük bir yuva olmadığından evet Ugreen saçma bir örnek. Slotu olan biri Dark vs Ugreen diye sorsa bi zahmet Ugreen derdik hocam. Siz olayı sadece kendi açınızdan, tepe model anakarta göre kıyaslıyorsunuz, genel kitleye bakmak lazım😉

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,122
Üyeler
169,676
Son üye
emir güzndüz
Top Bottom