20cm fanlar kalsın muhtemelen 3x12 cm takarsın ama tavsiye etmem. Ayrıca işlemcin neArkadaşlar Dark Maxima V20 kasa için 240mm ve 360 mm sıvı soğutma önerir misiniz ?
Bide bir sorum daha olacak kasanın önündeki 200mm fanları değiştirip başka ölçüde fanlar taka bilir miyiz?
Takabilirsiniz ama maalesef sıvı soğutma fiyatlarını bilmiyorum. Bir şey soracağım kasa genel anlamda nasıl kablolama malzeme kalitesi tipi nasıl ve resim varmı elinizde?Arkadaşlar Dark Maxima V20 kasa için 240mm ve 360 mm sıvı soğutma önerir misiniz ?
Bide bir sorum daha olacak kasanın önündeki 200mm fanları değiştirip başka ölçüde fanlar taka bilir miyiz?
Kanka kasayı daha almadım almaya karar verdim işlemcim amd ryzen 5 5600x20cm fanlar kalsın muhtemelen 3x12 cm takarsın ama tavsiye etmem. Ayrıca işlemcin ne
Kanka kasayı daha almadım almaya karar verdim sıvı soğutma arıyorum kasa içinTakabilirsiniz ama maalesef sıvı soğutma fiyatlarını bilmiyorum. Bir şey soracağım kasa genel anlamda nasıl kablolama malzeme kalitesi tipi nasıl ve resim varmı elinizde?
Kablolama ve kasanın malzeme kalitesinin ne önemi var.AIO güç girişi ile anakart ve ekran kartı bütün güç girişleri farklı yerlerdeTakabilirsiniz ama maalesef sıvı soğutma fiyatlarını bilmiyorum. Bir şey soracağım kasa genel anlamda nasıl kablolama malzeme kalitesi tipi nasıl ve resim varmı elinizde?
240mm al 360 gereksiz veya se 234 alKanka kasayı daha almadım almaya karar verdim işlemcim amd ryzen 5 5600x
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka kasayı daha almadım almaya karar verdim sıvı soğutma arıyorum kasa için
1000-1500 TL
240mm yeterli olur muKablolama ve kasanın malzeme kalitesinin ne önemi var.AIO güç girişi ile anakart ve ekran kartı bütün güç girişleri farklı yerlerde
240mm al 360 gereksiz veya se 234 al
Boş yapma nasıl alakası yok araştırmamışsın boş boş konuşuyorsun.Kablolama ve kasanın malzeme kalitesinin ne önemi var.AIO güç girişi ile anakart ve ekran kartı bütün güç girişleri farklı yerlerde
240mm al 360 gereksiz veya se 234 al
AşabilirsenBen 240mm olarak gamepower skadi almayı düşünüyorum sizce alınır mı
TeşekkürlerAşabilirsen
Aşamazsan![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
RGB istiyorsan ya SKADI 240 al ya da PF240![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.536,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1000-1500 TL
240mm yeterli olur mu
pekiBoş yapma nasıl alakası yok araştırmamışsın boş boş konuşuyorsun.
240 yeterli olur gamepower alma1000-1500 TL
240mm yeterli olur mu