Neler Yeni

Dark maxima v20 kasa fan hızı ayarlama

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Dark maxima v20 kasam var önde 2 arkada 1 olmak üzere toplam 3 fan mevcut. Kasanın kontrolcüsü üzerinden kasa fan hızını kontrol edebiliyorum ancak biri yüksek diğeri daha yavaş hızlı olmak üzere sadece 2 mod var ve bu modlardan yavaş olan bile bana sesli geldi (ses konusunda takıntım var tamamen sessiz bir olmasını istiyorum) bunun hızını nasıl ayarlayabilirim.
Ve 2. sorum fan kontrolcüsünün üstünde bir de fan auto tuşu var ama bu tuşa bastığımda fanlar duruyor buna sıcaklığa göre rpm mi atamam gerekiyor, nasıl atayabilirim.
Kasayı kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Ekler

• Screenshot_20230201_224456.jpg
    Screenshot_20230201_224456.jpg
    115.1 KB · Hit: 73

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Hocam bende de ayni kasa var, autoya alinca durmuyo bende. Fanlar da asiri sessiz calisiyor, hic oyle artirma geregi duymadim ama auto da zaten hep

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bende de ayni kasa var, autoya alinca durmuyo bende. Fanlar da asiri sessiz calisiyor, hic oyle artirma geregi duymadim ama auto da zaten hep
Emin misiniz bende fan autoya basınca duruyor. Siz herhangi bir bios ayarlaması yaptınız mı?

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
H610M islemcim var ilk geldiginde bios u guncelledim sadece onun disinda da bi sey yapmadim. Fanlar autoda takir takir calisiyor benim

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
H610M islemcim var ilk geldiginde bios u guncelledim sadece onun disinda da bi sey yapmadim. Fanlar autoda takir takir calisiyor benim
Peki ben nasıl ayarlayabilirim bir bilginiz var mı

Nega

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eren Öztürk
Valla hic yok hocam, garantiye yollayabilirsiniz

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Bilgisi olan biri yardım edebilir mi

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
Anakartınız nedir?

Atlas Savaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Atlas
Anakartınız nedir?
Msi h610m g
Mesaj otomatik birleştirildi:

Az önce kasa kapağını açıp sesi daha detaylı dinledim fan tıkırdıyor gibi bir ses var öyle midir acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fan tıkırtısı nasıl olur nasıl anlaşılır bilen var mı bir de bu kasada böyle bir sorun var mı kronik olarak

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Caner
Dark maxima v20 kasam var önde 2 arkada 1 olmak üzere toplam 3 fan mevcut. Kasanın kontrolcüsü üzerinden kasa fan hızını kontrol edebiliyorum ancak biri yüksek diğeri daha yavaş hızlı olmak üzere sadece 2 mod var ve bu modlardan yavaş olan bile bana sesli geldi (ses konusunda takıntım var tamamen sessiz bir olmasını istiyorum) bunun hızını nasıl ayarlayabilirim.
Ve 2. sorum fan kontrolcüsünün üstünde bir de fan auto tuşu var ama bu tuşa bastığımda fanlar duruyor buna sıcaklığa göre rpm mi atamam gerekiyor, nasıl atayabilirim.
Kasayı kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Biosdan sessiz moda almayı denediniz mi?

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,581
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri