Dark Maxima V30 vs Dark Guardian

I'm GANDALF

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
556
hangisini almam daha F/P olur.

not: elimde 3x 120mm 2x140mm fan var

Tamamen sana ve bütçene kalmış. 2 haftadır V30 kullanıyorum, hem soğutma hem de kablolama konusunda harika bir kasa. Elinde fan varsa V30 fansız versiyonu alınabilir fakat kontrolcü elinde yoksa alman gerekecek.

Tamamen sana ve bütçene kalmış. 2 haftadır V30 kullanıyorum, hem soğutma hem de kablolama konusunda harika bir kasa. Elinde fan varsa V30 fansız versiyonu alınabilir fakat kontrolcü elinde yoksa alman gerekecek.
kaç tl ye aldın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fan kontrolcüm var

Fanlı versiyonu.
hayırlı olsun galiba bende bu kasayı alıp param yettiği zaman 3 fanlı sıvı soğutmada alıcam

beklesem kasa indirime girermi acama :D

hayırlı olsun galiba bende bu kasayı alıp param yettiği zaman 3 fanlı sıvı soğutmada alıcam

beklesem kasa indirime girermi acama :D
Ben fiyatı 2200 seviyesindeyken indirim bekledim 2700 oldu🤠 Bekleme, al. Ayrıca kasa çok büyük olduğu için hem üste hem de ön tarafa 360mm sıvı soğutma takma olanağı veriyor. Ayrıca yanılmıyorsam ön tarafa 420mm sıvı soğutma'da takılabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,859
Üyeler
174,931
Son üye
çorumlu shrek
Geri